BAŞKAN YILMAZ’DAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Yaşam 07.02.2017 - 19:22, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3538+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ’DAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, şehit ailelerini ziyaret ederek, “Ezanlar dinmesin, bayrak inmesin diyerek vatan uğruna şehit düşen tüm kahraman askerlerimize ve gazilerimize minnettarız” dedi.

Fatsa ilçesinde Piyade Uzman Çavuş Kerem Çalışkancı’nın baba ocağını ve Altınordu ilçesinde Özel Harekât Polisi Birol Yavuz'un evini ziyaret eden Başkan Enver Yılmaz’a eşi Yeter Yılmaz da eşlik etti.   Başkan Yılmaz, ilk olarak Fırat Kalkanı Harekâtı’nda Suriye'nin kuzeyindeki El Bab'ın Kabr El Mukri bölgesinde DEAŞ mensubu teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kerem Çalışkancı’nın Fatsa ilçesinin Bahçeler Mahallesi’ndeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Fatsa ziyaretinde Başkan Enver Yılmaz’a Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Fatsa Belediyesi Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe ve İbrahim Eroğlu, Elif-Der Fatsa Temsilcisi Hatice Anlayan ve Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti. Şehit babası Ahmet Ali Çalışkancı ve ailesine başsağlığı dileyen Başkan Enver Yılmaz, daha sonra Fatsa Belediyesi tarafından restore edilen şehidin evini gezdi.   15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi Ankara Gölbaşı Özel Harekât Dairesi Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekât Polisi Birol Yavuz'un ailesine taziye ziyaretinde bulunan Başkan Yılmaz, “Şehitlerimizin en değerli emaneti olan şehit ailelerimiz başımızın tacı. Her zaman onların yanında olacağız. Ezanlar dinmesin, bayrak inmesin diyerek vatan uğruna şehit düşen tüm kahraman askerlerimize ve gazilerimize minnettarız. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, şehit ailelerini ziyaret ederek, “Ezanlar dinmesin, bayrak inmesin diyerek vatan uğruna şehit düşen tüm kahraman askerlerimize ve gazilerimize minnettarız” dedi.

Fatsa ilçesinde Piyade Uzman Çavuş Kerem Çalışkancı’nın baba ocağını ve Altınordu ilçesinde Özel Harekât Polisi Birol Yavuz'un evini ziyaret eden Başkan Enver Yılmaz’a eşi Yeter Yılmaz da eşlik etti.

 

Başkan Yılmaz, ilk olarak Fırat Kalkanı Harekâtı’nda Suriye'nin kuzeyindeki El Bab'ın Kabr El Mukri bölgesinde DEAŞ mensubu teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kerem Çalışkancı’nın Fatsa ilçesinin Bahçeler Mahallesi’ndeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Fatsa ziyaretinde Başkan Enver Yılmaz’a Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Fatsa Belediyesi Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe ve İbrahim Eroğlu, Elif-Der Fatsa Temsilcisi Hatice Anlayan ve Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti. Şehit babası Ahmet Ali Çalışkancı ve ailesine başsağlığı dileyen Başkan Enver Yılmaz, daha sonra Fatsa Belediyesi tarafından restore edilen şehidin evini gezdi.

 

15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi Ankara Gölbaşı Özel Harekât Dairesi Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekât Polisi Birol Yavuz'un ailesine taziye ziyaretinde bulunan Başkan Yılmaz, “Şehitlerimizin en değerli emaneti olan şehit ailelerimiz başımızın tacı. Her zaman onların yanında olacağız. Ezanlar dinmesin, bayrak inmesin diyerek vatan uğruna şehit düşen tüm kahraman askerlerimize ve gazilerimize minnettarız. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.