BAŞKAN YILMAZ CANLI YAYINDA 1 YILI DEĞERLENDİRDİ

Siyaset 06.05.2015 - 23:08, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4246+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ CANLI YAYINDA 1 YILI DEĞERLENDİRDİ

Başkan Enver Yılmaz Büyükşehir Belediyesi’nin 1 Yılını Değerlendirdi…

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, katıldığı ‘Gündem Özel’ programında Büyükşehir’in 1 yılını değerlendirdi.Ordu’da ki televizyon kanallarının ortak canlı yayınına konuk olan Başkan Enver Yılmaz, katıldığı ‘Gündem Özel’ adlı programda Ordu’nun Büyükşehir olma sürecini anlatarak Büyükşehir’in 1 yılını değerlendirdi. Başkan Yılmaz, “Kapanan belediye bakkal edasıyla yönetilmiş” diyerek 320 milyon borç beklemediğini ifade etti.Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 752 kilometrelik sıcak asfalt projesinin yanı sıra hayata geçen ve projelendirilen yatırımlarla ilgili de bilgiler verdiği programda, İstanbul Feshane’de düzenlenecek olan ‘Ordu Tanıtım Günleri’ etkinliği hakkında da görüşlerini belirterek; “Artık Ordu daha ciddi ve kurumsal bir çalışma ile Feshane’de tanıtılacak. Büyükşehir Ordu İstanbul Feshane’de büyük buluşmasını 7-10 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirecek” şeklinde konuştu. Başkan Enver Yılmaz son olarak ise, “Birlikte büyüyoruz mesajı, verilebilecek en güzel mesajdır” dedi.
Başkan Enver Yılmaz Büyükşehir Belediyesi’nin 1 Yılını Değerlendirdi…

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, katıldığı ‘Gündem Özel’ programında Büyükşehir’in 1 yılını değerlendirdi.
Ordu’da ki televizyon kanallarının ortak canlı yayınına konuk olan Başkan Enver Yılmaz, katıldığı ‘Gündem Özel’ adlı programda Ordu’nun Büyükşehir olma sürecini anlatarak Büyükşehir’in 1 yılını değerlendirdi. Başkan Yılmaz, “Kapanan belediye bakkal edasıyla yönetilmiş” diyerek 320 milyon borç beklemediğini ifade etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 752 kilometrelik sıcak asfalt projesinin yanı sıra hayata geçen ve projelendirilen yatırımlarla ilgili de bilgiler verdiği programda, İstanbul Feshane’de düzenlenecek olan ‘Ordu Tanıtım Günleri’ etkinliği hakkında da görüşlerini belirterek; “Artık Ordu daha ciddi ve kurumsal bir çalışma ile Feshane’de tanıtılacak. Büyükşehir Ordu İstanbul Feshane’de büyük buluşmasını 7-10 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirecek” şeklinde konuştu.
Başkan Enver Yılmaz son olarak ise, “Birlikte büyüyoruz mesajı, verilebilecek en güzel mesajdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.