BAŞKAN YILMAZ ÇOCUKLAR EN KIYMETLİ HAZİNELERİMİZ

Yaşam 27.04.2017 - 17:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3598+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ ÇOCUKLAR EN KIYMETLİ HAZİNELERİMİZ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Mimar Sinan Bilgi Evini ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

  Altınordu Mimar Sinan Bilgi Evinin Büyükşehir Belediyesinin açtığı ilk bilgi evi olduğunu belirten Başkan Yılmaz, ilerleyen zamanlarda ise diğer ilçelere de bilgi evleri açmayı planladıklarını söyledi.   ÜCRETSİZ OLAN KURSLARA BİR AYDA 469 ÖĞRENCİ KAYIT YAPTIRDI   Mimar Sinan Bilgi Evine, bir ayda 469 öğrencinin ücretsiz kayıt yaptırdığını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Bilgi evimizde tamamı ücretsiz verilen kurslarda Türkçe, matematik ve fen bilimleri dersleri, kütüphane, internet ve bilişim hizmetleri, yaz etkinlikleri, gezi programları ile öğrencilerimizin bilgi ve becerilerine yönelik kurslar bulunuyor” dedi.   FİKRİ HÜR, VİCDANI HÜR, İRFANI HÜR NESİLLER YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ   Bilgi evleriyle fikri hür, vicdanı hür ve irfanı hür nesiller yetiştirmeyi amaçladıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Buraya gelen her öğrencimizi, kendi çocuğumuz gibi görüp ona göre eğitip donatacak ve onlara sahip çıkacağız. Çocuklarımıza en üst sevide eğitim verirken anane, gelenek ve göreneklerimizi de öğreteceğiz. İnşallah burada fikri hür, vicdanı hür ve irfanı hür nesiller yetiştireceğiz” şeklinde konuştu.   BİLGİ EVLERİ ÇOK ÖNEMLİ HİZMETLER VERECEK   Başkan Enver Yılmaz, öğrencilere yönelik her türlü imkânı olan güzel bir eğitim ortamı hazırladıklarını belirterek, “Bilgi evimizin çok önemli hizmetler vereceğine inanıyorum. Milli Eğitim Bakanlığımız ile uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mimar Sinan Bilgi Evimizde, öğrencilerimiz için her türlü fiziki imkânı olan çok güzel bir ortam hazırladık. Henüz faaliyete geçeli bir ay olmadan kayıtlı öğrenci sayımız 500'e yaklaştı” diye konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Mimar Sinan Bilgi Evini ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

 

Altınordu Mimar Sinan Bilgi Evinin Büyükşehir Belediyesinin açtığı ilk bilgi evi olduğunu belirten Başkan Yılmaz, ilerleyen zamanlarda ise diğer ilçelere de bilgi evleri açmayı planladıklarını söyledi.

 

ÜCRETSİZ OLAN KURSLARA BİR AYDA 469 ÖĞRENCİ KAYIT YAPTIRDI

 

Mimar Sinan Bilgi Evine, bir ayda 469 öğrencinin ücretsiz kayıt yaptırdığını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Bilgi evimizde tamamı ücretsiz verilen kurslarda Türkçe, matematik ve fen bilimleri dersleri, kütüphane, internet ve bilişim hizmetleri, yaz etkinlikleri, gezi programları ile öğrencilerimizin bilgi ve becerilerine yönelik kurslar bulunuyor” dedi.

 

FİKRİ HÜR, VİCDANI HÜR, İRFANI HÜR NESİLLER YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ

 

Bilgi evleriyle fikri hür, vicdanı hür ve irfanı hür nesiller yetiştirmeyi amaçladıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Buraya gelen her öğrencimizi, kendi çocuğumuz gibi görüp ona göre eğitip donatacak ve onlara sahip çıkacağız. Çocuklarımıza en üst sevide eğitim verirken anane, gelenek ve göreneklerimizi de öğreteceğiz. İnşallah burada fikri hür, vicdanı hür ve irfanı hür nesiller yetiştireceğiz” şeklinde konuştu.

 

BİLGİ EVLERİ ÇOK ÖNEMLİ HİZMETLER VERECEK

 

Başkan Enver Yılmaz, öğrencilere yönelik her türlü imkânı olan güzel bir eğitim ortamı hazırladıklarını belirterek, “Bilgi evimizin çok önemli hizmetler vereceğine inanıyorum. Milli Eğitim Bakanlığımız ile uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mimar Sinan Bilgi Evimizde, öğrencilerimiz için her türlü fiziki imkânı olan çok güzel bir ortam hazırladık. Henüz faaliyete geçeli bir ay olmadan kayıtlı öğrenci sayımız 500'e yaklaştı” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.