BAŞKAN YILMAZ MUHTARLARIMIZ DEVLETİMİZİN TEMSİLCİSİDİR

Yaşam 19.10.2016 - 21:28, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2123+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ MUHTARLARIMIZ DEVLETİMİZİN TEMSİLCİSİDİR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla yayımladığı mesajında muhtarların idari yapılanma içerisindeki önemine değinerek, devletin en ücra köşelerindeki temsilcilerinin muhtarlar olduğunu kaydetti.

Muhtarların vatandaşla devlet kurumları arasında önemli bir köprü olduğunu belirten Başkan Enver Yılmaz, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:   “Doğrudan demokrasinin en güzel örneği olarak vatandaşlar tarafından seçilen ve her biri milletin birer ferdi olan muhtarlarımız, görev yaptıkları mahallelerdeki sorunların çözümü, vatandaşların talep ve beklentilerinin yerine getirilmesi yolunda kamu idareleri ve yerel yönetimlerle işbirliği içinde hareket eden ve kamuyu temsil eden önemli birer hizmet odaklarıdır. Mahalle muhtarlarımız, görev yaptıkları mahallelerin her türlü sorununu ilgili yerlere aktarma, mevcut sıkıntıları takip etme ve vatandaşlarımızın hizmete kavuşması noktasında da bizlerin birer çalışma arkadaşıdır. Muhtarlarımızın ihtiyaçları, karşılaştığı sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözümlerin geliştirilmesi amacıyla 19 Ekim’in ‘Muhtarlar Günü’ olarak kutlanmasının kabul ve ilan edilmesi, devletimiz ve hükümetimizce, en küçük yerel hizmet birimi olan muhtarlık müessesesine verilen önem ve değerin göstergesidir.   Bu vesileyle vatandaşlarımızın kamu ve yerel yönetimlerce gerçekleştirilen hizmetlerle buluşması, insanımızın huzurlu bir yaşam sürmesi için kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü vazifesi gören mahalle muhtarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü”nü kutluyorum.”
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla yayımladığı mesajında muhtarların idari yapılanma içerisindeki önemine değinerek, devletin en ücra köşelerindeki temsilcilerinin muhtarlar olduğunu kaydetti.
Muhtarların vatandaşla devlet kurumları arasında önemli bir köprü olduğunu belirten Başkan Enver Yılmaz, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:
 
“Doğrudan demokrasinin en güzel örneği olarak vatandaşlar tarafından seçilen ve her biri milletin birer ferdi olan muhtarlarımız, görev yaptıkları mahallelerdeki sorunların çözümü, vatandaşların talep ve beklentilerinin yerine getirilmesi yolunda kamu idareleri ve yerel yönetimlerle işbirliği içinde hareket eden ve kamuyu temsil eden önemli birer hizmet odaklarıdır. Mahalle muhtarlarımız, görev yaptıkları mahallelerin her türlü sorununu ilgili yerlere aktarma, mevcut sıkıntıları takip etme ve vatandaşlarımızın hizmete kavuşması noktasında da bizlerin birer çalışma arkadaşıdır. Muhtarlarımızın ihtiyaçları, karşılaştığı sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözümlerin geliştirilmesi amacıyla 19 Ekim’in ‘Muhtarlar Günü’ olarak kutlanmasının kabul ve ilan edilmesi, devletimiz ve hükümetimizce, en küçük yerel hizmet birimi olan muhtarlık müessesesine verilen önem ve değerin göstergesidir.
 
Bu vesileyle vatandaşlarımızın kamu ve yerel yönetimlerce gerçekleştirilen hizmetlerle buluşması, insanımızın huzurlu bir yaşam sürmesi için kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü vazifesi gören mahalle muhtarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü”nü kutluyorum.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.