BAŞKAN YILMAZ YOL ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

Yaşam 28.10.2016 - 19:12, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1960+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ YOL ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu’nun işlek ve sahile yakınlığı nedeniyle gözde noktalarından biri olan İbrahim Fırtına Bulvarı’nda devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Yılmaz çalışmaların kısa süre içinde tamamlanacağını söyledi.

YILLARCA İHMAL EDİLEN YOL SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR   Büyükşehir Belediyesi, İbrahim Fırtına Bulvarı’nda başlattığı sıcak asfalt seferberliğini gece gündüz demeden aralıksız sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, “Toplam uzunluğu 4,3 km olan Bahçelievler Mahallesi Mehmetçik Bulvarı- Soya Caddesi- İbrahim Fırtına Bulvarı’nda (Sahil Yolu) sıcak asfalt çalışmasına başladık. Alt yapısı tamamen bitti. Bugün ve yarın Civil Köprüsü ile Vali Konağı arasındaki alanı tamamen asfaltlıyoruz. Menfez imalatı ile yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmalarımızı tamamlayarak sıcak asfalt çalışmasına başladık. İnşallah tam kışın ortasında sıcak asfalt kaplayarak şehrimizin ana akslarından birinin sorununu çözmüş olacağız. Sıcak asfalt çalışması bittikten sonra da kenar boyu kaldırımlar, baskı beton kaldırımlar ve peyzaj düzenlemesi devam edecek. Büyükşehir Belediyesi olarak altyapısı tamamlanan noktaları 30 yıl yeni bir çalışma yapmaya gerek kalmayacak şekliyle hazırlayarak hizmete sunuyoruz” dedi.     ALTINORDU’DA 65 NOKTADA ÇALIŞMAMIZ VAR   Şu anda Altınordu’da 22 mahallede 65 noktada su, kanalizasyon, yağmur suyu ve asfalt çalışması olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “Kısa süreli sorunlar yaşanabilir, ancak biz yapısı tekrar bozulmayacak, kazma vurulmayacak uzun ömürlü yollar yapıyoruz. Yaşanan aksaklıklar nedeniyle vatandaşlarımızdan hassasiyet bekliyoruz.  İnşallah çalışmaları en kısa sürede tamamlayacağız” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu’nun işlek ve sahile yakınlığı nedeniyle gözde noktalarından biri olan İbrahim Fırtına Bulvarı’nda devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Yılmaz çalışmaların kısa süre içinde tamamlanacağını söyledi.
YILLARCA İHMAL EDİLEN YOL SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR
 
Büyükşehir Belediyesi, İbrahim Fırtına Bulvarı’nda başlattığı sıcak asfalt seferberliğini gece gündüz demeden aralıksız sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, “Toplam uzunluğu 4,3 km olan Bahçelievler Mahallesi Mehmetçik Bulvarı- Soya Caddesi- İbrahim Fırtına Bulvarı’nda (Sahil Yolu) sıcak asfalt çalışmasına başladık. Alt yapısı tamamen bitti. Bugün ve yarın Civil Köprüsü ile Vali Konağı arasındaki alanı tamamen asfaltlıyoruz. Menfez imalatı ile yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmalarımızı tamamlayarak sıcak asfalt çalışmasına başladık. İnşallah tam kışın ortasında sıcak asfalt kaplayarak şehrimizin ana akslarından birinin sorununu çözmüş olacağız. Sıcak asfalt çalışması bittikten sonra da kenar boyu kaldırımlar, baskı beton kaldırımlar ve peyzaj düzenlemesi devam edecek. Büyükşehir Belediyesi olarak altyapısı tamamlanan noktaları 30 yıl yeni bir çalışma yapmaya gerek kalmayacak şekliyle hazırlayarak hizmete sunuyoruz” dedi.
 
 
ALTINORDU’DA 65 NOKTADA ÇALIŞMAMIZ VAR
 
Şu anda Altınordu’da 22 mahallede 65 noktada su, kanalizasyon, yağmur suyu ve asfalt çalışması olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “Kısa süreli sorunlar yaşanabilir, ancak biz yapısı tekrar bozulmayacak, kazma vurulmayacak uzun ömürlü yollar yapıyoruz. Yaşanan aksaklıklar nedeniyle vatandaşlarımızdan hassasiyet bekliyoruz.  İnşallah çalışmaları en kısa sürede tamamlayacağız” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.