BELEDİYE BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNULDU

Gündem 18.11.2017 - 12:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2389+ kez okundu.
 

BELEDİYE BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNULDU

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yeni belediye hizmet binası inşaatında teknik ekip ve müteahhit firma yetkilileri ile birlikte incelemelerde bulundu.

  Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yeni belediye hizmet binası inşaatında teknik ekip ve müteahhit firma yetkilileri ile birlikte incelemelerde bulundu. Başkan Anlayan Fatsa'ya estetik görünümlü Selçuklu mimarisinde çok fonksiyonlu en az 50 yıl hizmet verebilecek bir bina inşa ediyoruz.” dedi.   Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yaptığı inceleme ve kontrol sonrası yaptığı açıklamada, “Daha önce kamuoyu ile paylaşmıştık buranın yapım ihalesi yapılmıştı ve müteahhit firmaya yapılması için teslim edilmişti şu anda çalışmalar hızlı bir şekilde hem içeride hem dış cephede devam ediyor. İhale sürecimiz inşallah 2018 Ağustos ayı sonunda bitecek Allah bir kaza keder vermezse inşallah 2018 Ağustos sonunda burayı teslim alacağız daha sonra hazırlık, temizlik taşınma derken Rabbim bir kaza keder vermezse 2018 yılının Ekim ayında buraya taşınmayı planlıyoruz.   Fatsa’mız için daha uzun yıllar hizmet verebilecek bir bina yapılıyor mevcut belediye binamızın 2 katı büyüklüğünde fiilen belediyenin kullanım alanı var burada onun haricinde zemin katta 12 tane galeri katlı işyerimiz, üzerinde 12 tane ofisimiz var. Satış amaçlı onları projeye koyduk ki buranın maliyetini oradan karşılayalım diye ayrıca bodrum katında arsanın tamamında 120 araçlık bir otoparkımız var. Fatsa’ya hizmet edebilecek çok fonksiyonlu bir belediye binası inşallah güzel ve şıklığıyla da estetik bir görüntüsü ile Selçuklu mimarisinde bir proje tasarlıyoruz. İçerideki mekanlarda inşallah nezih bir mekan olacak hem çalışanlarımız daha rahat bir hizmet verecek hem de vatandaşlarımız daha iyi hizmet alacak. İnşallah en az 50 yıl diye ifade edelim, belki de ömürleri olanlar daha fazla da görebilirler Fatsa’mıza ve bölgesine hizmet verebilecek bir Belediye binası kazandırıyoruz Rabbim inşallah kaza kader göstermeden tamamlamayı nasip etsin. Fatsa’mıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. 
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yeni belediye hizmet binası inşaatında teknik ekip ve müteahhit firma yetkilileri ile birlikte incelemelerde bulundu.
  Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yeni belediye hizmet binası inşaatında teknik ekip ve müteahhit firma yetkilileri ile birlikte incelemelerde bulundu.
Başkan Anlayan Fatsa'ya estetik görünümlü Selçuklu mimarisinde çok fonksiyonlu en az 50 yıl hizmet verebilecek bir bina inşa ediyoruz.” dedi.
  Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yaptığı inceleme ve kontrol sonrası yaptığı açıklamada, “Daha önce kamuoyu ile paylaşmıştık buranın yapım ihalesi yapılmıştı ve müteahhit firmaya yapılması için teslim edilmişti şu anda çalışmalar hızlı bir şekilde hem içeride hem dış cephede devam ediyor. İhale sürecimiz inşallah 2018 Ağustos ayı sonunda bitecek Allah bir kaza keder vermezse inşallah 2018 Ağustos sonunda burayı teslim alacağız daha sonra hazırlık, temizlik taşınma derken Rabbim bir kaza keder vermezse 2018 yılının Ekim ayında buraya taşınmayı planlıyoruz.
  Fatsa’mız için daha uzun yıllar hizmet verebilecek bir bina yapılıyor mevcut belediye binamızın 2 katı büyüklüğünde fiilen belediyenin kullanım alanı var burada onun haricinde zemin katta 12 tane galeri katlı işyerimiz, üzerinde 12 tane ofisimiz var. Satış amaçlı onları projeye koyduk ki buranın maliyetini oradan karşılayalım diye ayrıca bodrum katında arsanın tamamında 120 araçlık bir otoparkımız var. Fatsa’ya hizmet edebilecek çok fonksiyonlu bir belediye binası inşallah güzel ve şıklığıyla da estetik bir görüntüsü ile Selçuklu mimarisinde bir proje tasarlıyoruz. İçerideki mekanlarda inşallah nezih bir mekan olacak hem çalışanlarımız daha rahat bir hizmet verecek hem de vatandaşlarımız daha iyi hizmet alacak. İnşallah en az 50 yıl diye ifade edelim, belki de ömürleri olanlar daha fazla da görebilirler Fatsa’mıza ve bölgesine hizmet verebilecek bir Belediye binası kazandırıyoruz Rabbim inşallah kaza kader göstermeden tamamlamayı nasip etsin. Fatsa’mıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.