BİNLERCE ARAÇ DEZENFEKTE EDİLDİ

Gündem 07.01.2021 - 23:19, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3349+ kez okundu.
 

BİNLERCE ARAÇ DEZENFEKTE EDİLDİ

Altınordu Belediyesi pandemi süreci ile birlikte vatandaşların hizmetine sunduğu Araç Dezenfekte İstasyonu sayesinde binlerce araç dezenfekte edildi.

Altınordu Belediyesi pandemi süreci ile birlikte vatandaşların hizmetine sunduğu Araç Dezenfekte İstasyonu sayesinde binlerce araç dezenfekte edildi. Koronavirüs ile mücadelesini aralıksız sürdüren Altınordu Belediyesi, Akyazı Sahilinde kurduğu Araç Dezenfekte İstasyonu ile araçların dezenfekte işlemi gerçekleştiriliyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği istasyonda her gün yüzlerce araç ücretsiz dezenfekte ediliyor.   BİZİM İÇİN VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ Koronavirüse karşı araçlardaki riski azaltmaya yönelik çalışmaları sürdürdüklerinin altını çizen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli.  Toplum sağlığı açısından bütün ulaşım araçlarının düzenli aralıklarla dezenfekte edilmesi gerekiyor. Toplum sağlığını korumak adına yaptığımız çalışmalarımızdan birisi de ücretsiz olarak sunduğumuz araç dezenfekte hizmetidir. Tüm araç sahiplerini ve sürücülerimizi araç dezenfekte istasyonumuza davet ediyoruz” şeklinde konuştu. ARAÇ SAHİPLERİNDEN BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR Altınordu Belediyesi Araç Dezenfekte İstasyonu’nda araçlarını ücretsiz dezenfekte eden vatandaşlar, uygulamadan dolayı Belediye Başkanı Aşkın Tören’e teşekkür ettiler. Altınordu Belediyesi tarafından Akyazı sahilinde kurulan ve Pazar günü hariç haftanın 6 günü 13.00.17.00 saatleri arasında hizmet veren istasyonda tüm araçlar ücretsiz dezenfekte ediliyor.
Altınordu Belediyesi pandemi süreci ile birlikte vatandaşların hizmetine sunduğu Araç Dezenfekte İstasyonu sayesinde binlerce araç dezenfekte edildi.

Altınordu Belediyesi pandemi süreci ile birlikte vatandaşların hizmetine sunduğu Araç Dezenfekte İstasyonu sayesinde binlerce araç dezenfekte edildi.
Koronavirüs ile mücadelesini aralıksız sürdüren Altınordu Belediyesi, Akyazı Sahilinde kurduğu Araç Dezenfekte İstasyonu ile araçların dezenfekte işlemi gerçekleştiriliyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği istasyonda her gün yüzlerce araç ücretsiz dezenfekte ediliyor.  
BİZİM İÇİN VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ
Koronavirüse karşı araçlardaki riski azaltmaya yönelik çalışmaları sürdürdüklerinin altını çizen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli.  Toplum sağlığı açısından bütün ulaşım araçlarının düzenli aralıklarla dezenfekte edilmesi gerekiyor. Toplum sağlığını korumak adına yaptığımız çalışmalarımızdan birisi de ücretsiz olarak sunduğumuz araç dezenfekte hizmetidir. Tüm araç sahiplerini ve sürücülerimizi araç dezenfekte istasyonumuza davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
ARAÇ SAHİPLERİNDEN BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR
Altınordu Belediyesi Araç Dezenfekte İstasyonu’nda araçlarını ücretsiz dezenfekte eden vatandaşlar, uygulamadan dolayı Belediye Başkanı Aşkın Tören’e teşekkür ettiler.
Altınordu Belediyesi tarafından Akyazı sahilinde kurulan ve Pazar günü hariç haftanın 6 günü 13.00.17.00 saatleri arasında hizmet veren istasyonda tüm araçlar ücretsiz dezenfekte ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.