BONZAİ 2 KİŞİYİ DAHA HASTANELİK ETTİ

Asayiş 14.11.2016 - 21:11, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2437+ kez okundu.
 

BONZAİ 2 KİŞİYİ DAHA HASTANELİK ETTİ

Ordu’nun Ünye ilçesinde iki genç uyuşturucu komasına girdi.

Ünye Burunucu Mahallesi sahilinde yaşları 18 ile 23 arasında olduğu tahmin edilen H.T ve R.T. isimli gençler saat 22.00 sıralarında sentetik uyuşturucu olarak bilinen bonzai kullandı. Gençler bir süre sonra oturdukları banktan yere düşerek hareketsiz kalınca etraftaki vatandaşlar durumu hemen 112’ye bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri gençlere ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ekipler, uyuşturucunun etkisiyle sayıklayan ve yerden kalkamayan gençleri ambulansla Ünye Devlet Hastanesine kaldırdı. H.T. ve R.T. hastanede tedavi altına alındı. Gençlerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Ordu’nun Ünye ilçesinde iki genç uyuşturucu komasına girdi.

Ünye Burunucu Mahallesi sahilinde yaşları 18 ile 23 arasında olduğu tahmin edilen H.T ve R.T. isimli gençler saat 22.00 sıralarında sentetik uyuşturucu olarak bilinen bonzai kullandı. Gençler bir süre sonra oturdukları banktan yere düşerek hareketsiz kalınca etraftaki vatandaşlar durumu hemen 112’ye bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri gençlere ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ekipler, uyuşturucunun etkisiyle sayıklayan ve yerden kalkamayan gençleri ambulansla Ünye Devlet Hastanesine kaldırdı. H.T. ve R.T. hastanede tedavi altına alındı. 
Gençlerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.