Boztepe teleferikleri kandil nedeniyle ücretsiz

Gündem 25.05.2014 - 16:33, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4138+ kez okundu.
 

Boztepe teleferikleri kandil nedeniyle ücretsiz

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Miraç Kandili nedeniyle Boztepe teleferiklerinin saat bugün 15:00'den sonra ücretsiz hizmet vereceğini söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Miraç Kandili nedeniyle 25 Mayıs Pazar günü saat 15:00'dan sonra teleferiğin ücretsiz hizmet vereceğini söyledi. ''Miraç, insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in yaptığı, mukaddes ve manevi bir yolculuktur'' diyen Yılmaz, ''Miraç, dünyevi ortamdan sıyrılarak, mana aleminde yükselmenin, ilahi rahmet ve huzura erişmenin ancak gönül ve ruh temizliğinden, herşeyin sahibi olan Yüce Allah'a bağlılık ve boyun eğmeden geçeceğini hatırlatır. Kandil geceleri, birliğin, beraberliğin, kardeşliğin ve barışın, dayanışma ve muhabbetin özlemiyle tutuşan gönüllerin huzura erdikleri çok özel gecelerdir. Bu mübarek gecelerde ülkemizin huzur ve refahı için, tüm insanlığın barışa erişmesi için dua edelim'' diye konuştu. HEMŞEHRİLERİMİZİN BEKLENTİLERİNE CEVAP VERECEĞİZ Her alanda farklı bir hizmet anlayışı ve uygulaması içinde olacaklarını ifade eden Başkan Yılmaz, ''Daha önce Regaip Kandili ve 1 Mayıs nedeniyle teleferiği yine ücretsiz hizmete açmıştık. Halkımızın teveccühü ile seçilmiş olduğumuz Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevinde, halkımızın ihtiyacı ve beklentisi olan hizmetleri kaliteli bir şekilde yerine getirmenin yanında, halkımızın milli ve manevi değerlerine uygun sosyal hizmetleri de yerine getirme noktasında çalışmalar yapacağız. Halkımızın, bizlerden beklentilerini gayet iyi biliyoruz. Biz de bu doğrultuda hizmet politikalarımızı geliştirerek, uygulamaya koymaktayız'' şeklinde konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Miraç Kandili nedeniyle Boztepe teleferiklerinin saat bugün 15:00'den sonra ücretsiz hizmet vereceğini söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Miraç Kandili nedeniyle 25 Mayıs Pazar günü saat 15:00'dan sonra teleferiğin ücretsiz hizmet vereceğini söyledi. ''Miraç, insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in yaptığı, mukaddes ve manevi bir yolculuktur'' diyen Yılmaz, ''Miraç, dünyevi ortamdan sıyrılarak, mana aleminde yükselmenin, ilahi rahmet ve huzura erişmenin ancak gönül ve ruh temizliğinden, herşeyin sahibi olan Yüce Allah'a bağlılık ve boyun eğmeden geçeceğini hatırlatır. Kandil geceleri, birliğin, beraberliğin, kardeşliğin ve barışın, dayanışma ve muhabbetin özlemiyle tutuşan gönüllerin huzura erdikleri çok özel gecelerdir. Bu mübarek gecelerde ülkemizin huzur ve refahı için, tüm insanlığın barışa erişmesi için dua edelim'' diye konuştu.

HEMŞEHRİLERİMİZİN BEKLENTİLERİNE CEVAP VERECEĞİZ

Her alanda farklı bir hizmet anlayışı ve uygulaması içinde olacaklarını ifade eden Başkan Yılmaz, ''Daha önce Regaip Kandili ve 1 Mayıs nedeniyle teleferiği yine ücretsiz hizmete açmıştık. Halkımızın teveccühü ile seçilmiş olduğumuz Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevinde, halkımızın ihtiyacı ve beklentisi olan hizmetleri kaliteli bir şekilde yerine getirmenin yanında, halkımızın milli ve manevi değerlerine uygun sosyal hizmetleri de yerine getirme noktasında çalışmalar yapacağız. Halkımızın, bizlerden beklentilerini gayet iyi biliyoruz. Biz de bu doğrultuda hizmet politikalarımızı geliştirerek, uygulamaya koymaktayız'' şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.