“BU KENTİ HALKIMIZLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Gündem 09.04.2019 - 14:24, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4199+ kez okundu.
 

“BU KENTİ HALKIMIZLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde halkın teveccühü ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Valisi Seddar Yavuz ve beraberinde Vali Yardımcıları, Ordu Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan’dan oluşan heyeti ağırladı.

 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde halkın teveccühü ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Valisi Seddar Yavuz ve beraberinde Vali Yardımcıları, Ordu Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan’dan oluşan heyeti ağırladı. Ordu’da sorunsuz bir seçim dönemi geçtiğine dikkat çeken Başkan Güler, “İlimizde faaliyet gösteren kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerinin katkı ve desteklerini de yanımıza alarak bu kenti halkımızla birlikte yöneteceğiz” dedi. BAŞKAN GÜLER, “BUNDAN SONRAKİ SÜREÇTE AMACIMIZ HİÇBİR AYRIŞMAYA YER VERMEDEN ORDU’NUN KALKINMASI OLACAKTIR” Vali Yavuz’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Ordu’da sorunsuz bir seçim döneminin geride bırakıldığına dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Sayın Valimizin hayırlı olsun ziyareti bizleri çok mutlu etti. Öncelikle bu güzel günümüzde kendilerini ağırlamaktan mutluluk duyuyor, teşekkür ediyorum. Devlet ciddiyeti açısından çok güzel bir seçim dönemini geride bıraktık. Seçimler demokrasinin şölenidir. İlimizde de seçim dönemi bu şölene yakışır şekilde gerçekleşti. Hem asayiş hem de sistemin genel işleyişi açısından en ufak bir problem olmadı ve halkımız gösterdiği teveccüh ile bizleri Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine layık gördü. Dün itibariyle vira bismillah diyerek görevi devraldık. Halkımızdan aldığımız yetkiyle memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz. İlimizde faaliyet gösteren kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerinin katkı ve desteklerini de yanımıza alarak bu kenti halkımızla birlikte yöneteceğiz. Bize gösterilen teveccühün karşılığında farklı siyasi düşüncede olan herkesin oyunu alarak hizmet yarışında bayrağı devraldık. Bundan sonraki süreçte hiçbir ayrışmaya yer vermeden amacımız sadece Ordu’nun kalkınması olacaktır. Bizde artık söz dönemi bitti, icraat dönemi başladı” dedi. VALİ YAVUZ, “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMİN ELLERDE” Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in tecrübeleri ve kurduğu ilişkiler sayesinde Ordu’da güzel hizmetlerin gerçekleşeceğini ifade eden Ordu Valisi Seddar Yavuz, “Demokratik olgunluk, hoşgörü ve nezaket içinde bir seçim ortamı oluştu. Bu vesileyle hem ulusal hem de uluslararası düzeyde ülkemizi temsil etmiş, dostluklar kurmuş, ülkemize önemli hizmetlerde bulunmuş bir Bakanımızın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmiş olması şahsen beni de ziyadesiyle memnun etmiştir. Sayın Bakanımızın bu engin tecrübeleri elbette şehrimize yansıyacaktır. Büyükşehir Belediyemize bundan sonraki yapacağı tüm hizmetlerde yanında olduğumuzu, destekçisi olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Ordulu kardeşlerimiz müsterih olsunlar Büyükşehir Belediyesi emin ellerde. Bir kez daha Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızı ve tüm ekibini kutluyorum. Hayırlı hizmetlere vesile olmasını cenabı haktan niyaz ediyorum” diye konuştu.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde halkın teveccühü ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Valisi Seddar Yavuz ve beraberinde Vali Yardımcıları, Ordu Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan’dan oluşan heyeti ağırladı.

 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde halkın teveccühü ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Valisi Seddar Yavuz ve beraberinde Vali Yardımcıları, Ordu Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan’dan oluşan heyeti ağırladı.

Ordu’da sorunsuz bir seçim dönemi geçtiğine dikkat çeken Başkan Güler, “İlimizde faaliyet gösteren kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerinin katkı ve desteklerini de yanımıza alarak bu kenti halkımızla birlikte yöneteceğiz” dedi.

BAŞKAN GÜLER, “BUNDAN SONRAKİ SÜREÇTE AMACIMIZ HİÇBİR AYRIŞMAYA YER VERMEDEN ORDU’NUN KALKINMASI OLACAKTIR”

Vali Yavuz’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Ordu’da sorunsuz bir seçim döneminin geride bırakıldığına dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Sayın Valimizin hayırlı olsun ziyareti bizleri çok mutlu etti. Öncelikle bu güzel günümüzde kendilerini ağırlamaktan mutluluk duyuyor, teşekkür ediyorum. Devlet ciddiyeti açısından çok güzel bir seçim dönemini geride bıraktık. Seçimler demokrasinin şölenidir. İlimizde de seçim dönemi bu şölene yakışır şekilde gerçekleşti. Hem asayiş hem de sistemin genel işleyişi açısından en ufak bir problem olmadı ve halkımız gösterdiği teveccüh ile bizleri Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine layık gördü. Dün itibariyle vira bismillah diyerek görevi devraldık. Halkımızdan aldığımız yetkiyle memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz. İlimizde faaliyet gösteren kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerinin katkı ve desteklerini de yanımıza alarak bu kenti halkımızla birlikte yöneteceğiz. Bize gösterilen teveccühün karşılığında farklı siyasi düşüncede olan herkesin oyunu alarak hizmet yarışında bayrağı devraldık. Bundan sonraki süreçte hiçbir ayrışmaya yer vermeden amacımız sadece Ordu’nun kalkınması olacaktır. Bizde artık söz dönemi bitti, icraat dönemi başladı” dedi.

VALİ YAVUZ, “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMİN ELLERDE”

Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in tecrübeleri ve kurduğu ilişkiler sayesinde Ordu’da güzel hizmetlerin gerçekleşeceğini ifade eden Ordu Valisi Seddar Yavuz, “Demokratik olgunluk, hoşgörü ve nezaket içinde bir seçim ortamı oluştu. Bu vesileyle hem ulusal hem de uluslararası düzeyde ülkemizi temsil etmiş, dostluklar kurmuş, ülkemize önemli hizmetlerde bulunmuş bir Bakanımızın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmiş olması şahsen beni de ziyadesiyle memnun etmiştir. Sayın Bakanımızın bu engin tecrübeleri elbette şehrimize yansıyacaktır. Büyükşehir Belediyemize bundan sonraki yapacağı tüm hizmetlerde yanında olduğumuzu, destekçisi olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Ordulu kardeşlerimiz müsterih olsunlar Büyükşehir Belediyesi emin ellerde. Bir kez daha Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızı ve tüm ekibini kutluyorum. Hayırlı hizmetlere vesile olmasını cenabı haktan niyaz ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.