BU PARK ÇOCUKLARIN NEŞESİNE NEŞE KATIYOR

Gündem 23.07.2018 - 14:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4414+ kez okundu.
 

BU PARK ÇOCUKLARIN NEŞESİNE NEŞE KATIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Altınordu ilçesi Akyazı sahilinde hizmete açtığı “Su Oyun Parkı” çocukların ilgi odağı oldu.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Altınordu ilçesi Akyazı sahilinde hizmete açtığı “Su Oyun Parkı” çocukların ilgi odağı oldu. Yaz aylarında çocuklara alternatif bir aktivite imkânı sunmak amacıyla hayata geçirilen oyun parkı 10.00 ve 23.00 saatleri arasında hizmet veriyor. GÖRENLER HAYRAN KALIYOR Büyükşehir Belediyesinin Ordu ilinin en önemli vitrinlerinden olan Altınordu ilçesi Akyazı Plaj mevkiinde yaptığı çalışmalara görenler hayran kalıyor. Gece gündüz demeden, aralıksız yürütülen çalışmalar sonrasında ortaya çıkan modern görünüm, kentin güzelliğine güzellik katarken, konforuyla da vatandaşların takdirini kazanıyor. Büyükşehir’in Altınordu ilçesi Akyazı Plajı’na kazandırdığı “Su Oyun Parkı” hizmet vermeye başladı. Kavurucu yaz sıcaklarının başlamasıyla birlikte çocukların akın ettiği oyun parkı, sıcak yaz günlerinde çocukların neşesine neşe katıyor. BAŞKAN YILMAZ, “ÇOCUKLAR EĞLENCEYİ HAK EDİYOR” Sosyal hayatı canlanan bölgenin adeta bir cazibe merkezi hâline geldiğini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Sahil kesiminde yaptığımız çalışmalar, bölgemizi çok önemli bir sosyal yaşam alanı hâline getirdi” dedi. Başkan Yılmaz Karadeniz'in ilk ışıklı "Su Oyun Parkı"nı Ordu ilinde hizmete sunduklarını söyleyerek, “Çocuklarımız yoğun geçen eğitim ve öğretim yılının ardından yaz tatilini heyecanla beklediler. Sevgili çocuklarımız, şimdi eğlenceyi hak ediyor. Yılın en sıcak günlerini yaşarken, bu parkı tam zamanında açtığımızı görüyoruz. Burada diledikleri kadar, özgür biçimde ve gönüllerince eğlenip oynayacaklar. Aileler güvenle parkımıza çocuklarını getirebilirler. Su oyun parkımız yaz boyunca açık olacak. Çocuklarımıza iyi eğlenceler ve mutlu bir tatil diliyorum" diye konuştu
Ordu Büyükşehir Belediyesinin Altınordu ilçesi Akyazı sahilinde hizmete açtığı “Su Oyun Parkı” çocukların ilgi odağı oldu.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Altınordu ilçesi Akyazı sahilinde hizmete açtığı “Su Oyun Parkı” çocukların ilgi odağı oldu. Yaz aylarında çocuklara alternatif bir aktivite imkânı sunmak amacıyla hayata geçirilen oyun parkı 10.00 ve 23.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

GÖRENLER HAYRAN KALIYOR

Büyükşehir Belediyesinin Ordu ilinin en önemli vitrinlerinden olan Altınordu ilçesi Akyazı Plaj mevkiinde yaptığı çalışmalara görenler hayran kalıyor. Gece gündüz demeden, aralıksız yürütülen çalışmalar sonrasında ortaya çıkan modern görünüm, kentin güzelliğine güzellik katarken, konforuyla da vatandaşların takdirini kazanıyor.

Büyükşehir’in Altınordu ilçesi Akyazı Plajı’na kazandırdığı “Su Oyun Parkı” hizmet vermeye başladı. Kavurucu yaz sıcaklarının başlamasıyla birlikte çocukların akın ettiği oyun parkı, sıcak yaz günlerinde çocukların neşesine neşe katıyor.

BAŞKAN YILMAZ, “ÇOCUKLAR EĞLENCEYİ HAK EDİYOR”

Sosyal hayatı canlanan bölgenin adeta bir cazibe merkezi hâline geldiğini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Sahil kesiminde yaptığımız çalışmalar, bölgemizi çok önemli bir sosyal yaşam alanı hâline getirdi” dedi.

Başkan Yılmaz Karadeniz'in ilk ışıklı "Su Oyun Parkı"nı Ordu ilinde hizmete sunduklarını söyleyerek, “Çocuklarımız yoğun geçen eğitim ve öğretim yılının ardından yaz tatilini heyecanla beklediler. Sevgili çocuklarımız, şimdi eğlenceyi hak ediyor. Yılın en sıcak günlerini yaşarken, bu parkı tam zamanında açtığımızı görüyoruz. Burada diledikleri kadar, özgür biçimde ve gönüllerince eğlenip oynayacaklar. Aileler güvenle parkımıza çocuklarını getirebilirler. Su oyun parkımız yaz boyunca açık olacak. Çocuklarımıza iyi eğlenceler ve mutlu bir tatil diliyorum" diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.