‘‘BU SORULARA CEVAP VEREBİLİRMİSİNİZ’’

Siyaset 11.06.2021 - 17:31, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2669+ kez okundu.
 

‘‘BU SORULARA CEVAP VEREBİLİRMİSİNİZ’’

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanı Av. Atila ŞAHİN, Adalet ve kalkınma Partisi İl Başkanı Halit Tomakin’in Milletvekili Mustafa Adıgüzel ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı açıklamaları eleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanı Av. Atila ŞAHİN, Adalet ve kalkınma Partisi İl Başkanı Halit Tomakin’in Milletvekili Mustafa Adıgüzel ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı açıklamaları eleştirdi. Sahin, ’’AKP İl Başkanı talimat almış, milletvekilimiz Sayın Mustafa Adıgüzel’e sataşmış, hızını alamamış Genel başkanımıza da laf atmış. Kimin demokrasi diktatörü olduğu halkımız tarafından çok iyi bilinmektedir. Ayrıca genel başkanımıza laf söylemek senin ne haddine. Sayın Başkan “fındığınızı satın yoksa fiyatlar düşecek “ dediğini henüz unutmadık. Herhangi bir açıklamanda ne fındık üreticisinin, ne kirasını ödeyemeyen esnafın, ne sağlık emekçilerinin ödenmeyen döner sermayelerinin, ne de ekonomik sebeplerle son bir ay içerisinde intihar eden 7 kişinin sorunlarından bahsettiğini duymadık’’ dedi. Şahin, ‘’Geçen günlerde partimize racon kesen bu başkana “bize racon işlemez” demiştik. Sözümü dinleyip raconu bıraktı ama bu kez iftiraya başladı. İftira da günahtır başkan, onu da bırak.  “Siyasi yüzsüzlüğün kitabını yazdınız, zübüklüğün zirvesindesiniz” Yahu bir söyleyin; Fındık üreticisini tehdit edip fındık fiyatlarını manipüle etmeye çalışıyorsunuz. Adı malum büyük kartelle ne iş çeviriyorsunuz?  Her gün basında Büyükşehir Belediye Başkanının özel kalem müdürleri ile milletvekilllerinizin yumruklaşmasını okuyoruz. Aranızdaki bu rant ve taht kavgalarınızın sebebi nedir?  Ünye Limanının yapım işinde sizin meclis üyeniz size sordu, 45 milyon dolar nerede?  Önceki Belediye Başkanınız Enver Yılmaz “Söylenecek o kadar söz var ki kalbimin derinliklerine atıyorum” deyip istifa ederken ne demek istedi?  Altınordu Belediyeniz işçiye rekor zam yaptım demişti. Rekor zam nerede?  Sayıştay bile belgeledi. Açık ihale yapılması gerekirken, kanuna pervasızca aykırı davranıp doğrudan temin yolu ile zengin ettiğiniz firmalar hangileri?  İhalesiz usulsüz bir şekilde almış göründüğünüz 1.112.012,34 TL tutarında çiçek, ağaç, çalı gurubu bitki nerede?  Kar amacı gütmeyen kuruluşlara 2 milyonun üzerinde ödeme yapmışsınız? Bu kuruluşlar hangileri?  Büyükşehir Belediyesinde 2014 yılından bu yana özel kalem müdürlüğüne 9 farklı kişiyi 13 defa atayarak özel kalem müdürlüğünü sınavsız memuriyete geçiş yolu olarak kullandınız. Bu kişiler kimler?  Belediyeleriniz neden borç içinde? Hala niye borçlanma talep ediyorsunuz?  Makam arabası meselesi nedir? Madem makam araçları 1.000TL ‘ye kiralanabiliyorsa neden diğerlerine 15.000TL ödeniyor.  Numan Kurtulmuş ve Süleyman Soylu arasında Ordu üzerinden bir hesaplaşma var mı yok mu?  Elbette ki bu sorulara cevap veremeyeceksiniz, ‘’ şeklinde konuştu  
Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanı Av. Atila ŞAHİN, Adalet ve kalkınma Partisi İl Başkanı Halit Tomakin’in Milletvekili Mustafa Adıgüzel ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı açıklamaları eleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanı Av. Atila ŞAHİN, Adalet ve kalkınma Partisi İl Başkanı Halit Tomakin’in Milletvekili Mustafa Adıgüzel ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı açıklamaları eleştirdi.
Sahin, ’’AKP İl Başkanı talimat almış, milletvekilimiz Sayın Mustafa Adıgüzel’e sataşmış, hızını alamamış Genel başkanımıza da laf atmış. Kimin demokrasi diktatörü olduğu halkımız tarafından çok iyi bilinmektedir. Ayrıca genel başkanımıza laf söylemek senin ne haddine. Sayın Başkan “fındığınızı satın yoksa fiyatlar düşecek “ dediğini henüz unutmadık. Herhangi bir açıklamanda ne fındık üreticisinin, ne kirasını ödeyemeyen esnafın, ne sağlık emekçilerinin ödenmeyen döner sermayelerinin, ne de ekonomik sebeplerle son bir ay içerisinde intihar eden 7 kişinin sorunlarından bahsettiğini duymadık’’ dedi.
Şahin, ‘’Geçen günlerde partimize racon kesen bu başkana “bize racon işlemez” demiştik. Sözümü dinleyip raconu bıraktı ama bu kez iftiraya başladı. İftira da günahtır başkan, onu da bırak.
 “Siyasi yüzsüzlüğün kitabını yazdınız, zübüklüğün zirvesindesiniz” Yahu bir söyleyin; Fındık üreticisini tehdit edip fındık fiyatlarını manipüle etmeye çalışıyorsunuz. Adı malum büyük kartelle ne iş çeviriyorsunuz? 
Her gün basında Büyükşehir Belediye Başkanının özel kalem müdürleri ile milletvekilllerinizin yumruklaşmasını okuyoruz. Aranızdaki bu rant ve taht kavgalarınızın sebebi nedir?
 Ünye Limanının yapım işinde sizin meclis üyeniz size sordu, 45 milyon dolar nerede?
 Önceki Belediye Başkanınız Enver Yılmaz “Söylenecek o kadar söz var ki kalbimin derinliklerine atıyorum” deyip istifa ederken ne demek istedi?
 Altınordu Belediyeniz işçiye rekor zam yaptım demişti. Rekor zam nerede?
 Sayıştay bile belgeledi. Açık ihale yapılması gerekirken, kanuna pervasızca aykırı davranıp doğrudan temin yolu ile zengin ettiğiniz firmalar hangileri? 
İhalesiz usulsüz bir şekilde almış göründüğünüz 1.112.012,34 TL tutarında çiçek, ağaç, çalı gurubu bitki nerede?
 Kar amacı gütmeyen kuruluşlara 2 milyonun üzerinde ödeme yapmışsınız? Bu kuruluşlar hangileri? 
Büyükşehir Belediyesinde 2014 yılından bu yana özel kalem müdürlüğüne 9 farklı kişiyi 13 defa atayarak özel kalem müdürlüğünü sınavsız memuriyete geçiş yolu olarak kullandınız. Bu kişiler kimler? 
Belediyeleriniz neden borç içinde? Hala niye borçlanma talep ediyorsunuz? 
Makam arabası meselesi nedir? Madem makam araçları 1.000TL ‘ye kiralanabiliyorsa neden diğerlerine 15.000TL ödeniyor. 
Numan Kurtulmuş ve Süleyman Soylu arasında Ordu üzerinden bir hesaplaşma var mı yok mu?
 Elbette ki bu sorulara cevap veremeyeceksiniz, ‘’ şeklinde konuştu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.