BÜYÜKŞEHİR’DEN BİR İLK DAHA

Gündem 23.10.2020 - 00:33, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1646+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR’DEN BİR İLK DAHA

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçelerdeki yol çalışmalarının daha hızlı ve kaliteli yapabilmesi amacıyla bir ilke daha imza attı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçelerdeki yol çalışmalarının daha hızlı ve kaliteli yapabilmesi amacıyla bir ilke daha imza attı. Asfalt plenti ve mobil konkasörün ardından hem zamandan hem de ekonomik olarak tasarruf sağlayacak seyyar mıcır yıkama makinesi belediye envanterine kazandırıldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelinde vatandaşların daha sağlıklı, güvenli ve konforlu seyahatlerini yapmaları için yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında yol yapımında kullanılan araç parkına seyyar mıcır yıkama makinesi de ekleyen Büyükşehir Belediyesi, yatırımla hizmet kalitesini arttırdı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, asfalt kaplama sırasında dikkat edilecek en önemli kriterlerden birinin yıkanmış mıcır kullanımı olduğu belirterek, özellikle ilçe yollarında sürdürülen çalışmalar sırasında mevcut konkasör şantiyesinden yıkanmış mıcır çekildiği, bunun da zaman ve maddi açıdan Belediyeye ek yük getirdiğini ifade etti. SEYYAR MICIR YIKAMA MAKİNESİ EKONOMİK TASARRUF SAĞLAYACAK Türkiye’nin en uzun kırsal yol ağına sahip olduklarını dile getiren Başkan Güler, “Toplam 26 bin 378 kilometre ilçe belediyelerimizle birlikte kırsal yol ağımız var. Bu yol ağlarındaki çalışmalarımızda en önemli gider kalemlerinden birisi de nakliye masrafları olarak karşımıza çıkıyor. Yeni bir mıcır yıkama makinesi satın aldık. Bu araç saatte 100 ton mıcır yıkama kapasitesine sahip. Söz konusu araçla yol yapılan bölgeden temin edilecek mıcırı aynı yerde yıkayarak kullanılacağız. Böylece merkezdeki mıcır taşınmasının önüne geçilerek zamandan ve maliyetten kazançlı çıkacağız” diye konuştu. ARAÇ VE MAKİNE PARKI HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR Ulaşım sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Güler, “Daha az maliyetle, daha hızlı yol alabilmek için araç ve makine parkımızı güçlendiriyoruz. Bu kapsamda bölgenin en büyük ve en kaliteli asfalt plentlerinden birini belediye envanterine kazandırdık. Yol yapımında malzeme ihtiyacımızı gidermek için bir taş ocağı satın aldık. Mobil konkasörü devreye sokup her yerde malzeme çıkartabilen bir yapıya kavuştuk. Şimdi ise hem zamandan hem de ekonomik olarak tasarruf sağlayacağımız mobil mıcır yıkama makinesi alıp hizmete soktuk. Ordumuza hayırlı olsun” şeklinde konuştu
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçelerdeki yol çalışmalarının daha hızlı ve kaliteli yapabilmesi amacıyla bir ilke daha imza attı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçelerdeki yol çalışmalarının daha hızlı ve kaliteli yapabilmesi amacıyla bir ilke daha imza attı. Asfalt plenti ve mobil konkasörün ardından hem zamandan hem de ekonomik olarak tasarruf sağlayacak seyyar mıcır yıkama makinesi belediye envanterine kazandırıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelinde vatandaşların daha sağlıklı, güvenli ve konforlu seyahatlerini yapmaları için yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında yol yapımında kullanılan araç parkına seyyar mıcır yıkama makinesi de ekleyen Büyükşehir Belediyesi, yatırımla hizmet kalitesini arttırdı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, asfalt kaplama sırasında dikkat edilecek en önemli kriterlerden birinin yıkanmış mıcır kullanımı olduğu belirterek, özellikle ilçe yollarında sürdürülen çalışmalar sırasında mevcut konkasör şantiyesinden yıkanmış mıcır çekildiği, bunun da zaman ve maddi açıdan Belediyeye ek yük getirdiğini ifade etti.

SEYYAR MICIR YIKAMA MAKİNESİ EKONOMİK TASARRUF SAĞLAYACAK

Türkiye’nin en uzun kırsal yol ağına sahip olduklarını dile getiren Başkan Güler, “Toplam 26 bin 378 kilometre ilçe belediyelerimizle birlikte kırsal yol ağımız var. Bu yol ağlarındaki çalışmalarımızda en önemli gider kalemlerinden birisi de nakliye masrafları olarak karşımıza çıkıyor. Yeni bir mıcır yıkama makinesi satın aldık. Bu araç saatte 100 ton mıcır yıkama kapasitesine sahip. Söz konusu araçla yol yapılan bölgeden temin edilecek mıcırı aynı yerde yıkayarak kullanılacağız. Böylece merkezdeki mıcır taşınmasının önüne geçilerek zamandan ve maliyetten kazançlı çıkacağız” diye konuştu.

ARAÇ VE MAKİNE PARKI HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

Ulaşım sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Güler, “Daha az maliyetle, daha hızlı yol alabilmek için araç ve makine parkımızı güçlendiriyoruz. Bu kapsamda bölgenin en büyük ve en kaliteli asfalt plentlerinden birini belediye envanterine kazandırdık. Yol yapımında malzeme ihtiyacımızı gidermek için bir taş ocağı satın aldık. Mobil konkasörü devreye sokup her yerde malzeme çıkartabilen bir yapıya kavuştuk. Şimdi ise hem zamandan hem de ekonomik olarak tasarruf sağlayacağımız mobil mıcır yıkama makinesi alıp hizmete soktuk. Ordumuza hayırlı olsun” şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.