“BÜYÜKŞEHİR SİNEMA ETKİNLİĞİ” AMACINA ULAŞTI

Kültür 02.04.2018 - 13:48, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2708+ kez okundu.
 

“BÜYÜKŞEHİR SİNEMA ETKİNLİĞİ” AMACINA ULAŞTI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, “Büyükşehir Sinema Etkinliği” ile Ordu’nun sineması bulunmayan ilçelerinde vatandaşları sinemayla buluşturmaya devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, “Büyükşehir Sinema Etkinliği” ile Ordu’nun sineması bulunmayan ilçelerinde vatandaşları sinemayla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda 16 ilçede gösterim yapan Büyükşehir Belediyesi , öğleden önce çocuklar için “Evliya Çelebi Ölümsüzlük Suyu” adlı animasyon filmini, öğleden sonra ise “Dağ 2” adlı filmi izleyicilerle buluşturdu. HER YAŞTAN İZLEYİCİ VAR “Büyükşehir Sinema Etkinliği” Akkuş, İkizce, Çamaş, Kabadüz, Ulubey, Gürgentepe, Çaybaşı, Aybastı, Kumru, Korgan, Çatalpınar, Kabataş, Perşembe, Gülyalı, Gölköy, Mesudiye ilçelerinde gerçekleştirilen organizasyonlarda 7’den 70’e herkes, ayaklarına kadar gelen sinemayı izlemenin keyfini yaşadı. 16 İLÇEDE GÖSTERİM YAPILDI Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu projeyle birlikte daha önce hiç sinemaya gitmemiş, her yaş grubundan vatandaşa sinema hizmeti sundu. Çocukların ağırlıklı olarak yer aldığı sinema gösterimlerini, 16 ilçede toplam 10 bin kişi takip etti. SİNEMAYA OLAN FARKINDALIĞI ARTIRMAK İSTİYORUZ Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, sosyal belediyeciliğin birçok örneğini sergilediklerini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Proje ilerleyen zamanlarda, farklı filmlerle devam edecek. Sanatı halkla buluşturarak etkileşim sağlamak, sinemaya olan farkındalığı artırmak amacıyla oluşturulan sinema etkinliğimiz ilçelerimizde büyük ilgi görüyor. Hayatında belki de hiç sinema görmemiş hemşehrilerimizin bu hizmetle birlikte sinemayı ayaklarına kadar götürüyoruz. Aldığımız tepkiler ise son derece olumlu. İleride farklı filmlerle ilçelerimizde halkımızı sinemayla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, “Büyükşehir Sinema Etkinliği” ile Ordu’nun sineması bulunmayan ilçelerinde vatandaşları sinemayla buluşturmaya devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, “Büyükşehir Sinema Etkinliği” ile Ordu’nun sineması bulunmayan ilçelerinde vatandaşları sinemayla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda 16 ilçede gösterim yapan Büyükşehir Belediyesi , öğleden önce çocuklar için “Evliya Çelebi Ölümsüzlük Suyu” adlı animasyon filmini, öğleden sonra ise “Dağ 2” adlı filmi izleyicilerle buluşturdu.

HER YAŞTAN İZLEYİCİ VAR

“Büyükşehir Sinema Etkinliği” Akkuş, İkizce, Çamaş, Kabadüz, Ulubey, Gürgentepe, Çaybaşı, Aybastı, Kumru, Korgan, Çatalpınar, Kabataş, Perşembe, Gülyalı, Gölköy, Mesudiye ilçelerinde gerçekleştirilen organizasyonlarda 7’den 70’e herkes, ayaklarına kadar gelen sinemayı izlemenin keyfini yaşadı.

16 İLÇEDE GÖSTERİM YAPILDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu projeyle birlikte daha önce hiç sinemaya gitmemiş, her yaş grubundan vatandaşa sinema hizmeti sundu. Çocukların ağırlıklı olarak yer aldığı sinema gösterimlerini, 16 ilçede toplam 10 bin kişi takip etti.

SİNEMAYA OLAN FARKINDALIĞI ARTIRMAK İSTİYORUZ

Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, sosyal belediyeciliğin birçok örneğini sergilediklerini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Proje ilerleyen zamanlarda, farklı filmlerle devam edecek. Sanatı halkla buluşturarak etkileşim sağlamak, sinemaya olan farkındalığı artırmak amacıyla oluşturulan sinema etkinliğimiz ilçelerimizde büyük ilgi görüyor. Hayatında belki de hiç sinema görmemiş hemşehrilerimizin bu hizmetle birlikte sinemayı ayaklarına kadar götürüyoruz. Aldığımız tepkiler ise son derece olumlu. İleride farklı filmlerle ilçelerimizde halkımızı sinemayla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.