BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN SAAT UYARISI

Gündem 05.11.2020 - 22:27, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2721+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN SAAT UYARISI

Kent genelinde denetimlerini ara vermeksizin sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, şehirde bulunan işletmelere saat kısıtlamasıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunuyor.

Kent genelinde denetimlerini ara vermeksizin sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, şehirde bulunan işletmelere saat kısıtlamasıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Covid-19 ile mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası açıklanan; paket servis hariç lokanta, restoran, pastane, berber, kuaför, yüzme havuzu, kaplıca, internet kafe, halı saha, tiyatro, sinema gibi işletmelerin saat 22.00 itibariyle kapatılma kararıyla ilgili il genelinde faaliyet gösteren işletmeleri tek tek ziyaret ederek bilgilendirme ve uyarılarda bulundu. İŞLETMELER SAAT KONUSUNDA UYARILDI Dünya genelinde bir milyondan fazla insanın yaşamını yitirmesine sebep olan Covid-19 salgınının Türkiye’de görülmeye başladığı ilk günden itibaren acil eylem planını devreye alarak sahaya inen Ordu Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 19 ilçede denetimlerine devam eden Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, önceki gün Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan virüs tedbirlerine yönelik yeni kararla ilgili esnafları ziyaret ederek bilgilendirmelerde bulundu. Buna göre, salgının yayılmasında en büyük etken olan temasın önüne geçmek amacıyla bazı kapalı alanların saat 22.00 itibariyle geçici süreyle hizmetlerine ara verilmesi kararı esnafa duyurularak, aynı kapsamda denetimlerin sıklaştırılması kararı nedeniyle de mekanlarda ilave kontroller gerçekleştirildi. “REHAVET YOK TEDBİR VAR” Covid-19 denetimlerinde rehavete kapılmadan süreci yürüttüklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Cevdet Çağlar, “Türkiye’de ilk vaka görülmesinin ardından bugüne kadar ekiplerimiz büyük bir özveriyle alınan kararların uygulanması amacıyla her zaman olduğu gibi bugün de sahada. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza salgın konusunda uyarılarda bulunuyor. Tüm işletmelerimizden de bu zorlu dönemde alınan kararlara uymalarını ve hem vatandaşlarımızın hem de kendi sağlıklarını riske atacak her türlü davranıştan kaçınmalarını istiyoruz" dedi.
Kent genelinde denetimlerini ara vermeksizin sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, şehirde bulunan işletmelere saat kısıtlamasıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunuyor.

Kent genelinde denetimlerini ara vermeksizin sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, şehirde bulunan işletmelere saat kısıtlamasıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunuyor.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Covid-19 ile mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası açıklanan; paket servis hariç lokanta, restoran, pastane, berber, kuaför, yüzme havuzu, kaplıca, internet kafe, halı saha, tiyatro, sinema gibi işletmelerin saat 22.00 itibariyle kapatılma kararıyla ilgili il genelinde faaliyet gösteren işletmeleri tek tek ziyaret ederek bilgilendirme ve uyarılarda bulundu.

İŞLETMELER SAAT KONUSUNDA UYARILDI

Dünya genelinde bir milyondan fazla insanın yaşamını yitirmesine sebep olan Covid-19 salgınının Türkiye’de görülmeye başladığı ilk günden itibaren acil eylem planını devreye alarak sahaya inen Ordu Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 19 ilçede denetimlerine devam eden Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, önceki gün Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan virüs tedbirlerine yönelik yeni kararla ilgili esnafları ziyaret ederek bilgilendirmelerde bulundu. Buna göre, salgının yayılmasında en büyük etken olan temasın önüne geçmek amacıyla bazı kapalı alanların saat 22.00 itibariyle geçici süreyle hizmetlerine ara verilmesi kararı esnafa duyurularak, aynı kapsamda denetimlerin sıklaştırılması kararı nedeniyle de mekanlarda ilave kontroller gerçekleştirildi.

“REHAVET YOK TEDBİR VAR”

Covid-19 denetimlerinde rehavete kapılmadan süreci yürüttüklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Cevdet Çağlar, “Türkiye’de ilk vaka görülmesinin ardından bugüne kadar ekiplerimiz büyük bir özveriyle alınan kararların uygulanması amacıyla her zaman olduğu gibi bugün de sahada. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza salgın konusunda uyarılarda bulunuyor. Tüm işletmelerimizden de bu zorlu dönemde alınan kararlara uymalarını ve hem vatandaşlarımızın hem de kendi sağlıklarını riske atacak her türlü davranıştan kaçınmalarını istiyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.