BÜYÜKŞEHİR 19 İLÇEYE OYUN PARKI KURUYOR

Yaşam 14.11.2016 - 20:54, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1936+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR 19 İLÇEYE OYUN PARKI KURUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçenin tamamında çocukların çok seveceği ve eğlenceli vakit geçirebileceği oyun parkları kurmak için proje başlattı.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptığı çalışmaları Ordu geneline yayan Büyükşehir Belediyesi, her yaştan kesime hitap eden projeler geliştirmeye devam ediyor. Hayata geçirilen yatırımlar genelde yetişkinlere yönelik gibi görünse de gençler ve çocuklar da unutulmuyor. Kaykay parkı, gençlik kampı ve ücretsiz internet hizmetleri gibi daha çok gençlere hitap eden projelerin yanında, 19 ilçede çocukların gönlünce eğlenip vakit geçirebileceği oyun parklarının yapılması için çalışmalar başladı. HER İLÇEYE OYUN PARKI Proje kapsamında her ilçeye 2’şer adet oyun grubu ile salıncak, tahterevalli, dönen platform ve zıp zıp gibi oyun elemanlarının montajı yapılacak. Altınordu ilçesi Tayfun Gürsoy Parkı’nda 3 adet oyun grubu ve Saray Mahallesi Saray Park’ta bulunan oyun grubu yenileriyle değiştirilirken Civil Irmağı kıyısındaki çamlık alana ve Cumhuriyet Meydanı’na 2 adet yeni oyun parkı kurulacak. ENGELLİLER UNUTULMADI Oyun parkı kurulum çalışmalarında engelli çocuklar da unutulmayarak parklarda özel olarak tasarlanmış salıncak, tahterevalli, tekerlekli sandalye ile kullanılan döner platform ve oyun grupları yer alacak. Bu sayede engelli çocuklar diğer çocuklarla bir arada engel olmaksızın istedikleri gibi oynayabilecek. ÇALIŞMALAR KISA SÜREDE BAŞLAYACAK Oyun parkı projesi dâhilinde 55 adet tren ve kale temalı oyun grubu ile klasik, ahşap ve engelli oyun grubu; 80 adet salıncak, tahterevalli, dönen platform ve zıp zıp alındı. Oyun parklarının kurulmasıyla ilgili çalışmalar kısa süre içerisinde başlayacak.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçenin tamamında çocukların çok seveceği ve eğlenceli vakit geçirebileceği oyun parkları kurmak için proje başlattı.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptığı çalışmaları Ordu geneline yayan Büyükşehir Belediyesi, her yaştan kesime hitap eden projeler geliştirmeye devam ediyor. Hayata geçirilen yatırımlar genelde yetişkinlere yönelik gibi görünse de gençler ve çocuklar da unutulmuyor. Kaykay parkı, gençlik kampı ve ücretsiz internet hizmetleri gibi daha çok gençlere hitap eden projelerin yanında, 19 ilçede çocukların gönlünce eğlenip vakit geçirebileceği oyun parklarının yapılması için çalışmalar başladı.

HER İLÇEYE OYUN PARKI

Proje kapsamında her ilçeye 2’şer adet oyun grubu ile salıncak, tahterevalli, dönen platform ve zıp zıp gibi oyun elemanlarının montajı yapılacak. Altınordu ilçesi Tayfun Gürsoy Parkı’nda 3 adet oyun grubu ve Saray Mahallesi Saray Park’ta bulunan oyun grubu yenileriyle değiştirilirken Civil Irmağı kıyısındaki çamlık alana ve Cumhuriyet Meydanı’na 2 adet yeni oyun parkı kurulacak.

ENGELLİLER UNUTULMADI

Oyun parkı kurulum çalışmalarında engelli çocuklar da unutulmayarak parklarda özel olarak tasarlanmış salıncak, tahterevalli, tekerlekli sandalye ile kullanılan döner platform ve oyun grupları yer alacak. Bu sayede engelli çocuklar diğer çocuklarla bir arada engel olmaksızın istedikleri gibi oynayabilecek.

ÇALIŞMALAR KISA SÜREDE BAŞLAYACAK

Oyun parkı projesi dâhilinde 55 adet tren ve kale temalı oyun grubu ile klasik, ahşap ve engelli oyun grubu; 80 adet salıncak, tahterevalli, dönen platform ve zıp zıp alındı. Oyun parklarının kurulmasıyla ilgili çalışmalar kısa süre içerisinde başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.