BÜYÜKŞEHİR İKİNCİ EK HİZMET BİNASINI AÇTI

Gündem 27.02.2018 - 13:49, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3579+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR İKİNCİ EK HİZMET BİNASINI AÇTI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için bazı birimlerini Düz Mahalle Kültür Caddesi üzerinde bulunan ek hizmet binasına taşıdı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için bazı birimlerini Düz Mahalle Kültür Caddesi üzerinde bulunan ek hizmet binasına taşıdı. BAZI BİRİMLER YENİ BİNAYA TAŞINDI Ordu ilinde birçok spor branşına sunduğu destekler ile başarılı sporcuların yetişmesine katkı sağlayan Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığına, il genelinde toplu taşıma faaliyetlerine yönelik çalışmaları hayata geçiren Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığına ve ORBEL A.Ş.ye ait tüm birimler, artık Düz Mahalle Kültür Caddesi üzerindeki ek hizmet binasında hizmet verecek.  BAŞKAN YILMAZ, EK HİZMET BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU Yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Mülkiyeti Büyükşehir Belediyemize ait olan, daha önce Altınordu Belediyesi ve bir süre de İl Emniyet Müdürlüğü olarak hizmet veren binamız, Büyükşehir’imizin ihtiyaçları doğrultusunda yeniden düzenlenerek hizmete girdi. Bina içerisinde sıva ve boya ile zeminde laminant kaplama yapıldı ve kapılar yenilendi. Yeni bir kimlik kazanan hizmet binamız, yapılan çalışmalarla modern bir görünüme kavuştu. Bakım ve onarım çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek adına Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığımıza, Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığımıza ve ORBEL A.Ş.ye bağlı birimlerimizi yeni hizmet binamıza taşıdık” dedi. Beş kattan oluşan ek hizmet binasının giriş ve ikinci katı Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı, birinci ve dördüncü katı ORBEL A.Ş. ve üçüncü katı ise Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından kullanılıyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için bazı birimlerini Düz Mahalle Kültür Caddesi üzerinde bulunan ek hizmet binasına taşıdı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için bazı birimlerini Düz Mahalle Kültür Caddesi üzerinde bulunan ek hizmet binasına taşıdı.

BAZI BİRİMLER YENİ BİNAYA TAŞINDI

Ordu ilinde birçok spor branşına sunduğu destekler ile başarılı sporcuların yetişmesine katkı sağlayan Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığına, il genelinde toplu taşıma faaliyetlerine yönelik çalışmaları hayata geçiren Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığına ve ORBEL A.Ş.ye ait tüm birimler, artık Düz Mahalle Kültür Caddesi üzerindeki ek hizmet binasında hizmet verecek. 

BAŞKAN YILMAZ, EK HİZMET BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Mülkiyeti Büyükşehir Belediyemize ait olan, daha önce Altınordu Belediyesi ve bir süre de İl Emniyet Müdürlüğü olarak hizmet veren binamız, Büyükşehir’imizin ihtiyaçları doğrultusunda yeniden düzenlenerek hizmete girdi. Bina içerisinde sıva ve boya ile zeminde laminant kaplama yapıldı ve kapılar yenilendi. Yeni bir kimlik kazanan hizmet binamız, yapılan çalışmalarla modern bir görünüme kavuştu. Bakım ve onarım çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek adına Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığımıza, Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığımıza ve ORBEL A.Ş.ye bağlı birimlerimizi yeni hizmet binamıza taşıdık” dedi.

Beş kattan oluşan ek hizmet binasının giriş ve ikinci katı Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı, birinci ve dördüncü katı ORBEL A.Ş. ve üçüncü katı ise Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından kullanılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.