BÜYÜKŞEHİR MUHTARLARIN TALEPLERİNİ DİNLİYOR

Yaşam 10.03.2017 - 17:24, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3124+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR MUHTARLARIN TALEPLERİNİ DİNLİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık ve Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ilçe ilçe muhtarlarla bir araya geliyor. Daire Başkanı Oktay Şener, Altınordu ve Fatsa’nın ardından Ünye ilçesinde düzenlediği toplantıyla muhtarlara çalışmaları hakkında bilgi verdi ve gelen talepleri not aldı.

BAŞKANIMIZIN SELAMINI GETİRDİK Muhtarları Büyükşehirin en ücra köşesindeki temsilcileri olarak tanımlayan Başkan Enver Yılmaz’ın selamını ileten Oktay Şener, “Yeni kurulan Muhtarlık ve Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı olarak, Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerimizde gerçekleştirdiğimiz toplantılarımızı 19 ilçemizin tamamında yaparak Daire Başkanlığımızın görevlerini anlatıp taleplerinizi not alacağız” dedi. KAPIMIZ HER ZAMAN SİZLERE AÇIK Muhtarlık ve Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde Muhtarlık Şube Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü, Tören ve Organizasyon Şube Müdürlüğü ile Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü olmak üzere 4 şube müdürlüğünün yer aldığını ifade eden Daire Başkanı Şener, “Büyükşehir Belediyemizi ilgilendiren her konuda ve yaşanabilecek aksaklıkta bizi 7/24 arayabilirsiniz. Büyükşehir olarak, imkânlar çerçevesinde en güzel hizmeti sunma gayreti gösteriyoruz. Kapımız her zaman sizlere açık. Ünye ilçemizde Büyükşehir Belediyemizle irtibat kurabilmeniz için çalışma ofisimizi hizmete sunduk. Ünye Çalışma Ofisimize bildireceğiniz taleplerin ilgili birimlere iletilmesi konusunda gereği yapılacaktır” diye konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık ve Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ilçe ilçe muhtarlarla bir araya geliyor. Daire Başkanı Oktay Şener, Altınordu ve Fatsa’nın ardından Ünye ilçesinde düzenlediği toplantıyla muhtarlara çalışmaları hakkında bilgi verdi ve gelen talepleri not aldı.

BAŞKANIMIZIN SELAMINI GETİRDİK

Muhtarları Büyükşehirin en ücra köşesindeki temsilcileri olarak tanımlayan Başkan Enver Yılmaz’ın selamını ileten Oktay Şener, “Yeni kurulan Muhtarlık ve Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı olarak, Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerimizde gerçekleştirdiğimiz toplantılarımızı 19 ilçemizin tamamında yaparak Daire Başkanlığımızın görevlerini anlatıp taleplerinizi not alacağız” dedi.

KAPIMIZ HER ZAMAN SİZLERE AÇIK

Muhtarlık ve Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde Muhtarlık Şube Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü, Tören ve Organizasyon Şube Müdürlüğü ile Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü olmak üzere 4 şube müdürlüğünün yer aldığını ifade eden Daire Başkanı Şener, “Büyükşehir Belediyemizi ilgilendiren her konuda ve yaşanabilecek aksaklıkta bizi 7/24 arayabilirsiniz. Büyükşehir olarak, imkânlar çerçevesinde en güzel hizmeti sunma gayreti gösteriyoruz. Kapımız her zaman sizlere açık. Ünye ilçemizde Büyükşehir Belediyemizle irtibat kurabilmeniz için çalışma ofisimizi hizmete sunduk. Ünye Çalışma Ofisimize bildireceğiniz taleplerin ilgili birimlere iletilmesi konusunda gereği yapılacaktır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.