BÜYÜKŞEHİR TANITIM GÜNLERİNE HAZIR

Yaşam 02.11.2016 - 16:15, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1977+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR TANITIM GÜNLERİNE HAZIR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 3-6 Kasım tarihleri arasında İstanbul Maltepe’de düzenlenecek “Ordu Tanıtım Günleri” için hazırlıklarını tamamladı. Ordu dışında gerçekleşen en önemli buluşmalardan biri olan tanıtım günlerinde, hem İstanbul’da yaşayan Orduluların bir araya gelmesi hem de Büyükşehir Ordu’nun tüm İstanbullulara tanıtılması hedefleniyor.

BAŞKAN YILMAZ, “ORDU’YU HER YÖNÜYLE TANITACAĞIZ”   Ordu Tanıtım Günleri ile ilgili açıklama yapan Başkan Enver Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi olarak 150 m2lik stant açacaklarını söyleyerek, “Bilindiği üzere Ordu dışında yaşayan hemşehrilerimiz en çok İstanbul’da ikamet ediyor. Bu anlamda İstanbul’daki tanıtım çalışmalarına ve hemşehri organizasyonlarına her zaman önem veriyoruz.  Bu sene İstanbul Maltepe’de düzenlenecek tanıtım günlerinde de 150 m2lik büyük bir stant açacağız. Standımızda doğal çeşitliliği, denizi, yeşili, yaylası, oksijeni ve havasıyla Büyükşehir Ordu’nun gerek iç gerekse dış turizmi açısından tanıtımını yapacağız. Bunun yanında Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız çalışmaları anlatacak ve Ordu’yu her yönüyle tanıtacağız. Tüm Orduluları ve İstanbulluları 3-6 Kasım tarihleri arasında yapacağımız tanıtım günlerine ve standımıza davet ediyoruz” dedi.   YATIRIMLAR VE HİZMETLER ANLATILACAK   Ordu Büyükşehir Belediyesinin açacağı stantta, ziyaretçilere Ordu’ya ait tanıtıcı bilgiler vermenin yanında hazırlanan görseller eşliğinde başta ulaşım, su ve kanalizasyon hizmetleri olmak üzere tüm yatırımlar ve diğer hizmetler anlatılacak. Ayrıca standa gelenlere Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kültür yayınları hediye edilecek ve çeşitli ikramlarda bulunulacak.   Ordu Büyükşehir Belediyesi’yle birlikte ilçe belediyeleri, kamu kurumları ve Ordu’nun önde gelen firmalarının da katılım göstereceği “Ordu Tanıtım Günleri”nde açılacak stantlarda tanıtım faaliyetlerinin yanında Ordu’ya has yöresel ürünler de yer alacak. Birçok sanatçının sahne alıp konser vereceği tanıtım günlerinde çeşitli kültürel etkinlikler ve mehteran gösterileri yapılacak.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, 3-6 Kasım tarihleri arasında İstanbul Maltepe’de düzenlenecek “Ordu Tanıtım Günleri” için hazırlıklarını tamamladı. Ordu dışında gerçekleşen en önemli buluşmalardan biri olan tanıtım günlerinde, hem İstanbul’da yaşayan Orduluların bir araya gelmesi hem de Büyükşehir Ordu’nun tüm İstanbullulara tanıtılması hedefleniyor.
BAŞKAN YILMAZ, “ORDU’YU HER YÖNÜYLE TANITACAĞIZ”
 
Ordu Tanıtım Günleri ile ilgili açıklama yapan Başkan Enver Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi olarak 150 m2lik stant açacaklarını söyleyerek, “Bilindiği üzere Ordu dışında yaşayan hemşehrilerimiz en çok İstanbul’da ikamet ediyor. Bu anlamda İstanbul’daki tanıtım çalışmalarına ve hemşehri organizasyonlarına her zaman önem veriyoruz.  Bu sene İstanbul Maltepe’de düzenlenecek tanıtım günlerinde de 150 m2lik büyük bir stant açacağız. Standımızda doğal çeşitliliği, denizi, yeşili, yaylası, oksijeni ve havasıyla Büyükşehir Ordu’nun gerek iç gerekse dış turizmi açısından tanıtımını yapacağız. Bunun yanında Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız çalışmaları anlatacak ve Ordu’yu her yönüyle tanıtacağız. Tüm Orduluları ve İstanbulluları 3-6 Kasım tarihleri arasında yapacağımız tanıtım günlerine ve standımıza davet ediyoruz” dedi.
 
YATIRIMLAR VE HİZMETLER ANLATILACAK
 
Ordu Büyükşehir Belediyesinin açacağı stantta, ziyaretçilere Ordu’ya ait tanıtıcı bilgiler vermenin yanında hazırlanan görseller eşliğinde başta ulaşım, su ve kanalizasyon hizmetleri olmak üzere tüm yatırımlar ve diğer hizmetler anlatılacak. Ayrıca standa gelenlere Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kültür yayınları hediye edilecek ve çeşitli ikramlarda bulunulacak.
 
Ordu Büyükşehir Belediyesi’yle birlikte ilçe belediyeleri, kamu kurumları ve Ordu’nun önde gelen firmalarının da katılım göstereceği “Ordu Tanıtım Günleri”nde açılacak stantlarda tanıtım faaliyetlerinin yanında Ordu’ya has yöresel ürünler de yer alacak. Birçok sanatçının sahne alıp konser vereceği tanıtım günlerinde çeşitli kültürel etkinlikler ve mehteran gösterileri yapılacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.