BÜYÜKŞEHİR'DEN EMNİYETE MODERN PREFABRİK

Yaşam 16.12.2016 - 10:39, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1855+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR'DEN EMNİYETE MODERN PREFABRİK

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinin giriş ve çıkış noktalarında görev yapan emniyet mensupları için elektriği, suyu ve lavabosu olan prefabrik kulübe kuruyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Ordu Valiliğimiz, Altınordu ilçesinde üç noktada görev yapan emniyet mensupları için prefabrik kulübe kurulması konusunda bizden talebi oldu. Biz de, bu talep doğrultusunda belirlenen noktalara elektriği, suyu ve lavabosu olan prefabrik kulübeler yerleştireceğiz” dedi.   POLİS NOKTALARINA PREFABRİK KULÜBE KURULACAK   Başkan Enver Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Zorlu süreçlerden geçen ülkemizde vatandaşımızın huzur ve güvenliği için emniyet mensuplarımız, canla başla mücadele ediyor ve şehirlerin giriş ve çıkış noktaları ile merkezlerinde aldıkları tedbirlerle suçlulara göz açtırmıyor. Özellikle şehrin giriş ve çıkışında görev yapan arkadaşlarımız, yazın sıcakta kışın da soğukta görevlerini yerine getiriyor. Görev sırasında elbette birtakım temel ihtiyaçlar da söz konusu oluyor. Ordu Valiliğimizin bu noktada talebi üzerine Büyükşehir Belediyesi olarak, belirlenen noktalara prefabrik kulübe kuracağız” diye konuştu.   İLK ETAPTA 3 NOKTADA KURULACAK   Başkan Yılmaz, polis ve jandarmanın birlikte güvenlik hizmeti verdiği Altınordu ilçesinde üç noktada prefabrik kulübe kurulacağını ifade ederek, “İlk etapta Altınordu ilçemizde 3 noktaya prefabrik kulübe kuracağız. Ordu – Giresun karayolu üzerinde Sağra Fabrikası’nın karşısında bulunan mevcut uygulama noktasına 2×4 m ebadında, Ordu – Samsun karayolu mevcut polis uygulama noktasının yanndaki Güzelyalı Mahallesi muhtarlığının ön kısmına 2,5 x 4 m ebadında ve Ordu -Ulubey karayolu mevcut uygulama noktasının yakınında bulunan Ordu İl Çevre Orman Müdürlüğünün ön kısmına 2,5 x 4 m ebadında prefabrik kulübe yerleştireceğiz. Bu kulübelerin elektriği, suyu ve lavabosu bulunacak” şeklinde konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinin giriş ve çıkış noktalarında görev yapan emniyet mensupları için elektriği, suyu ve lavabosu olan prefabrik kulübe kuruyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Ordu Valiliğimiz, Altınordu ilçesinde üç noktada görev yapan emniyet mensupları için prefabrik kulübe kurulması konusunda bizden talebi oldu. Biz de, bu talep doğrultusunda belirlenen noktalara elektriği, suyu ve lavabosu olan prefabrik kulübeler yerleştireceğiz” dedi.
 
POLİS NOKTALARINA PREFABRİK KULÜBE KURULACAK
 
Başkan Enver Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Zorlu süreçlerden geçen ülkemizde vatandaşımızın huzur ve güvenliği için emniyet mensuplarımız, canla başla mücadele ediyor ve şehirlerin giriş ve çıkış noktaları ile merkezlerinde aldıkları tedbirlerle suçlulara göz açtırmıyor. Özellikle şehrin giriş ve çıkışında görev yapan arkadaşlarımız, yazın sıcakta kışın da soğukta görevlerini yerine getiriyor. Görev sırasında elbette birtakım temel ihtiyaçlar da söz konusu oluyor. Ordu Valiliğimizin bu noktada talebi üzerine Büyükşehir Belediyesi olarak, belirlenen noktalara prefabrik kulübe kuracağız” diye konuştu.
 
İLK ETAPTA 3 NOKTADA KURULACAK
 
Başkan Yılmaz, polis ve jandarmanın birlikte güvenlik hizmeti verdiği Altınordu ilçesinde üç noktada prefabrik kulübe kurulacağını ifade ederek, “İlk etapta Altınordu ilçemizde 3 noktaya prefabrik kulübe kuracağız. Ordu – Giresun karayolu üzerinde Sağra Fabrikası’nın karşısında bulunan mevcut uygulama noktasına 2×4 m ebadında, Ordu – Samsun karayolu mevcut polis uygulama noktasının yanndaki Güzelyalı Mahallesi muhtarlığının ön kısmına 2,5 x 4 m ebadında ve Ordu -Ulubey karayolu mevcut uygulama noktasının yakınında bulunan Ordu İl Çevre Orman Müdürlüğünün ön kısmına 2,5 x 4 m ebadında prefabrik kulübe yerleştireceğiz. Bu kulübelerin elektriği, suyu ve lavabosu bulunacak” şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.