ÇADIRLAR VATANDAŞA KOLAYLIK SAĞLIYOR

Gündem 25.07.2019 - 12:17, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3208+ kez okundu.
 

ÇADIRLAR VATANDAŞA KOLAYLIK SAĞLIYOR

Cenaze, mevlit ve her türlü toplu etkinlikte belediyemizin vatandaşın kapalı mekan ihtiyacını karşılamak üzere hizmete sunduğu projelerden olan portatif çadırlar, vatandaşa büyük kolaylık sağlıyor.

Cenaze, mevlit ve her türlü toplu etkinlikte belediyemizin vatandaşın kapalı mekan ihtiyacını karşılamak üzere hizmete sunduğu projelerden olan portatif çadırlar, vatandaşa büyük kolaylık sağlıyor. Yaklaşık 1,5 ay önce belediye bünyesine kattığımız çadırlar, cenaze ve mevlitler başta olmak üzere her türlü etkinlikte kullanılıyor. BAŞKAN TEPE: "VATANDAŞA BELEDİYENİN VARLIĞINI HİZMETLERİMİZLE HİSSETTİRECEĞİZ" Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, "Seçim öncesinde verdiğimiz sözlerden birini geçtiğimiz ay hayata geçirdik. Bu süre zarfında çadırlara büyük ilgi gösterildi. Özellikle cenazelerde vatandaşlarımız yağmurdan, güneşten ve her türlü iklim koşullarından korunma konusunda büyük sıkıntı yaşıyordu. Kapalı mekan ihtiyacına taşınabilir bir çözüm ürettik. Vatandaşlarımız belediyenin varlığını hizmetlerimizle hissedecek" dedi. PLANLI BİR ŞEKİLDE HİZMET SAĞLANIYOR 13 mahalle bulunan ilçemizde hizmete sunduğumuz çadırlar belirli bir plan doğrultusunda vatandaşlarımıza ulaştırılıyor. Özellikle muhtarlıklarımız aracılığıyla bir planlama gerçekleştiriliyor. Belediye personellerimiz tarafından kurulumu gerçekleştirilen çadırlarla birlikte sandalye ve çay kazanı hizmeti de birlikte veriliyor.    
Cenaze, mevlit ve her türlü toplu etkinlikte belediyemizin vatandaşın kapalı mekan ihtiyacını karşılamak üzere hizmete sunduğu projelerden olan portatif çadırlar, vatandaşa büyük kolaylık sağlıyor.

Cenaze, mevlit ve her türlü toplu etkinlikte belediyemizin vatandaşın kapalı mekan ihtiyacını karşılamak üzere hizmete sunduğu projelerden olan portatif çadırlar, vatandaşa büyük kolaylık sağlıyor. Yaklaşık 1,5 ay önce belediye bünyesine kattığımız çadırlar, cenaze ve mevlitler başta olmak üzere her türlü etkinlikte kullanılıyor.
BAŞKAN TEPE: "VATANDAŞA BELEDİYENİN VARLIĞINI HİZMETLERİMİZLE HİSSETTİRECEĞİZ"
Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, "Seçim öncesinde verdiğimiz sözlerden birini geçtiğimiz ay hayata geçirdik. Bu süre zarfında çadırlara büyük ilgi gösterildi. Özellikle cenazelerde vatandaşlarımız yağmurdan, güneşten ve her türlü iklim koşullarından korunma konusunda büyük sıkıntı yaşıyordu. Kapalı mekan ihtiyacına taşınabilir bir çözüm ürettik. Vatandaşlarımız belediyenin varlığını hizmetlerimizle hissedecek" dedi.
PLANLI BİR ŞEKİLDE HİZMET SAĞLANIYOR
13 mahalle bulunan ilçemizde hizmete sunduğumuz çadırlar belirli bir plan doğrultusunda vatandaşlarımıza ulaştırılıyor. Özellikle muhtarlıklarımız aracılığıyla bir planlama gerçekleştiriliyor. Belediye personellerimiz tarafından kurulumu gerçekleştirilen çadırlarla birlikte sandalye ve çay kazanı hizmeti de birlikte veriliyor.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.