CAHiT TERZi AYRILDI

Spor 03.05.2018 - 13:55, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3102+ kez okundu.
 

CAHiT TERZi AYRILDI

Yeni Orduspor’da Teknik Direktör Cahit Terzi, görevinden ayrıldı.

Yeni Orduspor’da Teknik Direktör Cahit Terzi, görevinden ayrıldı. Yeni Orduspor  Kulübü'nden yapılanaçıklamada; "Kulübümüz ile Teknik Direktörümüz Cahit Terzi arasında yapılan görüşmeler sonrasında, karşılıklı olarak anlaşma sağlanarak yollarımız ayrılmıştır. Kulübümüze 2.5 yıl emek vermiş ve takımımıza şampiyonluk yaşatarak BAL Ligi'nden 3.Lig'e çıkarmış olan hocamız, Cumartesi günü oynayacağımız Erokspor maçından sonra kulübümüze veda edecektir. Kendisine, bugüne kadar kulübümüze verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki spor yaşantısında başarılar  dileriz" denildi. 
Yeni Orduspor’da Teknik Direktör Cahit Terzi, görevinden ayrıldı.
Yeni Orduspor’da Teknik Direktör Cahit Terzi, görevinden ayrıldı.
Yeni Orduspor  Kulübü'nden yapılanaçıklamada; "Kulübümüz ile Teknik Direktörümüz Cahit Terzi arasında yapılan görüşmeler sonrasında, karşılıklı olarak anlaşma sağlanarak yollarımız ayrılmıştır. Kulübümüze 2.5 yıl emek vermiş ve takımımıza şampiyonluk yaşatarak BAL Ligi'nden 3.Lig'e çıkarmış olan hocamız, Cumartesi günü oynayacağımız Erokspor maçından sonra kulübümüze veda edecektir. Kendisine, bugüne kadar kulübümüze verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki spor yaşantısında başarılar  dileriz" denildi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.