ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

Yaşam 19.10.2016 - 00:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1811+ kez okundu.
 

ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen 1700 metrelik alanın vatandaşın kullanımına açılacağı “Yayalaştırma Projesi” kapsamında çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Yayalaştırma projesi kapsamında Bülbül Deresi üzerine inşa edilecek köprünün çalışmalarını tamamlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Süleyman Felek Caddesi, Yalı (Aziziye) Camii ile Zübeyde Hanım Caddesi Ada Fırını arasındaki alanı araç trafiğine kapatarak yayaların kullanımına açmaya hazırlanıyor.   Proje kapsamında araç geçişinin sağlanacağı Barbaros Caddesi’nde çalışmalara başlayan ekipler, 400 metrelik cadde üzerinde birinci kat sıcak asfalt çalışmasını tamamladı. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Enver Yılmaz, “Süleyman Felek Caddesi, Yalı (Aziziye) Camii ile Zübeyde Hanım Caddesi Ada Fırını arasındaki alanı trafiğe kapatarak vatandaşın hizmetine sunacak, araç trafiğini bu yolun alternatifi olan Barbaros Caddesi’nden sağlayacağız. Proje dâhilinde toplam uzunluğu 400 metre olan güzergâhta birinci kat sıcak asfalt dökümünü gerçekleştirdik ve şu anda cadde üzerindeki kaldırım imalatını da sürdürüyoruz.  İnşallah kısa süre sonra ikinci kat asfalt çalışmasına başlamış olacağız” dedi.   Trafiğe kapatılan caddelerde yayalaştırmayla birlikte cephe iyileştirme çalışması yapılacağını da söyleyen Başkan Yılmaz, “OSKİ Genel Müdürlüğünün altyapı çalışmalarını tamamlamasının ardından zemin düzenlemesi, kent mobilyaları ve aydınlatma elemanları monte edilecek halkımızın kullanımına kısa bir zaman zarfında açmış olacağız” diye konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen 1700 metrelik alanın vatandaşın kullanımına açılacağı “Yayalaştırma Projesi” kapsamında çalışmalar aralıksız devam ediyor.
Yayalaştırma projesi kapsamında Bülbül Deresi üzerine inşa edilecek köprünün çalışmalarını tamamlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Süleyman Felek Caddesi, Yalı (Aziziye) Camii ile Zübeyde Hanım Caddesi Ada Fırını arasındaki alanı araç trafiğine kapatarak yayaların kullanımına açmaya hazırlanıyor.
 
Proje kapsamında araç geçişinin sağlanacağı Barbaros Caddesi’nde çalışmalara başlayan ekipler, 400 metrelik cadde üzerinde birinci kat sıcak asfalt çalışmasını tamamladı. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Enver Yılmaz, “Süleyman Felek Caddesi, Yalı (Aziziye) Camii ile Zübeyde Hanım Caddesi Ada Fırını arasındaki alanı trafiğe kapatarak vatandaşın hizmetine sunacak, araç trafiğini bu yolun alternatifi olan Barbaros Caddesi’nden sağlayacağız. Proje dâhilinde toplam uzunluğu 400 metre olan güzergâhta birinci kat sıcak asfalt dökümünü gerçekleştirdik ve şu anda cadde üzerindeki kaldırım imalatını da sürdürüyoruz.  İnşallah kısa süre sonra ikinci kat asfalt çalışmasına başlamış olacağız” dedi.
 
Trafiğe kapatılan caddelerde yayalaştırmayla birlikte cephe iyileştirme çalışması yapılacağını da söyleyen Başkan Yılmaz, “OSKİ Genel Müdürlüğünün altyapı çalışmalarını tamamlamasının ardından zemin düzenlemesi, kent mobilyaları ve aydınlatma elemanları monte edilecek halkımızın kullanımına kısa bir zaman zarfında açmış olacağız” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.