ÇAMBAŞINA BETON YOL

Gündem 30.12.2020 - 00:24, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1904+ kez okundu.
 

ÇAMBAŞINA BETON YOL

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çambaşı Yaylası’na ulaşım imkanı sağlayan en zorlu ve en kısa güzergahlardan biri olan Gelinkaya, Yeşilyurt Mahallelerinin yolunu betonla buluşturdu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çambaşı Yaylası’na ulaşım imkanı sağlayan en zorlu ve en kısa güzergahlardan biri olan Gelinkaya, Yeşilyurt Mahallelerinin yolunu betonla buluşturdu. Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da, sürücülerin korkulu rüyası olan güzergahlar engel olmaktan çıkıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin dik ve tehlikeli virajlarla dolu güzergahlarda yaptığı iyileştirme, asfalt ve beton yol çalışmalarıyla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapılarını aralanıyor.Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Yokuşdibi, Yeşilyurt ve Gelinkaya Mahalleleri’ni Karadeniz-Akdeniz Yolu’na bağlayan, 3 bin 700 metre uzunluğundaki güzergahta beton yol çalışmalarının tamamlandığını söyledi. ÇAMBAŞI YAYLASI’NA ALTERNATİF ULAŞIM İMKANI SUNUYOR Karadeniz’in zorlu coğrafyasında, özverili bir çalışma yürüttüklerini vurgulayan Başkan Güler, “Karadeniz Akdeniz Yolu’ndan bağlanarak, Gelinkaya ve Yeşilyurt üzerinden Yokuşdibi Mahallesi’ne uzanan bağlantı yolunun 3 bin 700 metrelik en sıkıntılı bölümünü beton yola kavuşturduk. Bu yol aynı zamanda Çambaşı Yaylası’na alternatif ulaşım imkanı sağlayan en kısa güzergahlardan bir tanesi. Turizme de büyük katkı sağlayacak olan yol, ilimize hayırlı olsun” dedi. KAYA’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ise “Yokuşdibi, Yeşilyurt, Gelinkaya Mahalleri dere yolu bağlantısı grup yolunda beton yol çalışmaları tamamlandı. Uzunluğu 3700 metre olan beton yolda bizlerden desteklerini esirgemeyen Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel'e, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'e teşekkür ediyorum” diye konuştu. BİRBUÇUK SAATLİK YOL, YARIM SAATE DÜŞTÜ Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Ercan Akkaya ise “Bu yol mahallemiz ve Ordu turizmi açısından çok önemliydi. Hem Çambaşı Yaylası’na olan ulaşımın kısalmasında, hem de mahallemizin şehre olan ulaşım mesafesine çok ciddi katkıları oldu. Bu yolla birlikte, bir buçuk saat olan Yeşilyurt, Ordu güzergahı yarım saate düştü. Desteklerinden dolayı Ordu Valimiz sayın Tuncay Sonel ve Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e mahallem adına teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çambaşı Yaylası’na ulaşım imkanı sağlayan en zorlu ve en kısa güzergahlardan biri olan Gelinkaya, Yeşilyurt Mahallelerinin yolunu betonla buluşturdu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çambaşı Yaylası’na ulaşım imkanı sağlayan en zorlu ve en kısa güzergahlardan biri olan Gelinkaya, Yeşilyurt Mahallelerinin yolunu betonla buluşturdu.
Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da, sürücülerin korkulu rüyası olan güzergahlar engel olmaktan çıkıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin dik ve tehlikeli virajlarla dolu güzergahlarda yaptığı iyileştirme, asfalt ve beton yol çalışmalarıyla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapılarını aralanıyor.Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Yokuşdibi, Yeşilyurt ve Gelinkaya Mahalleleri’ni Karadeniz-Akdeniz Yolu’na bağlayan, 3 bin 700 metre uzunluğundaki güzergahta beton yol çalışmalarının tamamlandığını söyledi.
ÇAMBAŞI YAYLASI’NA ALTERNATİF ULAŞIM İMKANI SUNUYOR
Karadeniz’in zorlu coğrafyasında, özverili bir çalışma yürüttüklerini vurgulayan Başkan Güler, “Karadeniz Akdeniz Yolu’ndan bağlanarak, Gelinkaya ve Yeşilyurt üzerinden Yokuşdibi Mahallesi’ne uzanan bağlantı yolunun 3 bin 700 metrelik en sıkıntılı bölümünü beton yola kavuşturduk. Bu yol aynı zamanda Çambaşı Yaylası’na alternatif ulaşım imkanı sağlayan en kısa güzergahlardan bir tanesi. Turizme de büyük katkı sağlayacak olan yol, ilimize hayırlı olsun” dedi.
KAYA’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR
Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ise “Yokuşdibi, Yeşilyurt, Gelinkaya Mahalleri dere yolu bağlantısı grup yolunda beton yol çalışmaları tamamlandı. Uzunluğu 3700 metre olan beton yolda bizlerden desteklerini esirgemeyen Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel'e, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'e teşekkür ediyorum” diye konuştu.
BİRBUÇUK SAATLİK YOL, YARIM SAATE DÜŞTÜ
Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Ercan Akkaya ise “Bu yol mahallemiz ve Ordu turizmi açısından çok önemliydi. Hem Çambaşı Yaylası’na olan ulaşımın kısalmasında, hem de mahallemizin şehre olan ulaşım mesafesine çok ciddi katkıları oldu. Bu yolla birlikte, bir buçuk saat olan Yeşilyurt, Ordu güzergahı yarım saate düştü. Desteklerinden dolayı Ordu Valimiz sayın Tuncay Sonel ve Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e mahallem adına teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.