ÇAMBAŞI YAYLASI ŞENLİKLERİ 4-5-6 EYLÜL'E ERTELENDİ

Kültür 24.07.2015 - 18:09, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3862+ kez okundu.
 

ÇAMBAŞI YAYLASI ŞENLİKLERİ 4-5-6 EYLÜL'E ERTELENDİ

15. Geleneksel Çambaşı Yaylası Şenlikleri, son günlerde yaşanan terör saldırıları nedeniyle ertelendi. 24-25-26 Temmuz tarihlerinde yapılması planlanan şenliklerin, 4-5-6 Eylül tarihlerinde organize edileceği açıklandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada terör saldırıları kınanarak; “Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen bombalı terör saldırısında 32 vatandaşın hayatını kaybetmesi, 100’e yakın vatandaşın yaralanması, Adıyaman’da teröristlerle girilen silahlı çatışmada bir askerimizin şehit edilmesi ve iki askerimizin yaralanması ve Ceylanpınar’da yine iki güvenlik mensubunun şehit edilmesi ülkemizi derinden yaralamıştır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz” denildi. Yapılan açıklamada, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve 24-25-26 Temmuz tarihlerinde yapılması planlanan “15. Geleneksel Çambaşı Yaylası Şenlikleri”nin bu hain terör saldırıları nedeniyle 4-5-6 Eylül tarihlerine ertelendiği bildirildi.
15. Geleneksel Çambaşı Yaylası Şenlikleri, son günlerde yaşanan terör saldırıları nedeniyle ertelendi. 24-25-26 Temmuz tarihlerinde yapılması planlanan şenliklerin, 4-5-6 Eylül tarihlerinde organize edileceği açıklandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada terör saldırıları kınanarak; “Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen bombalı terör saldırısında 32 vatandaşın hayatını kaybetmesi, 100’e yakın vatandaşın yaralanması, Adıyaman’da teröristlerle girilen silahlı çatışmada bir askerimizin şehit edilmesi ve iki askerimizin yaralanması ve Ceylanpınar’da yine iki güvenlik mensubunun şehit edilmesi ülkemizi derinden yaralamıştır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz” denildi.

Yapılan açıklamada, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve 24-25-26 Temmuz tarihlerinde yapılması planlanan “15. Geleneksel Çambaşı Yaylası Şenlikleri”nin bu hain terör saldırıları nedeniyle 4-5-6 Eylül tarihlerine ertelendiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.