CAMİİ TUVALETLERİ YENİLENİYOR

Gündem 21.10.2020 - 00:00, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3118+ kez okundu.
 

CAMİİ TUVALETLERİ YENİLENİYOR

Gülyalı Belediyesi, ilçemizde diyanete bağlı ibadethanelerin eksiklerinin giderilmesi noktasında destek çalışmalarını her geçen gün artırıyor.

Gülyalı Belediyesi, ilçemizde diyanete bağlı ibadethanelerin eksiklerinin giderilmesi noktasında destek çalışmalarını her geçen gün artırıyor. Turnasuyu Mahallesinde  bulunan Kapıcılı Camii’nin eskiyen ve ihtiyacı karşılamayacak durumda bulunan tuvaleti yıkılarak yerine daha modern ve büyük bir tuvalet inşaası için çalışmalar başladı. TUVALET MESİRE ALANININ DA İHTİYACINI KARŞILAYACAK Gülyalı Belediyesi olarak ibadethanelerin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında her türlü desteği sağladıklarını belirten Belediye Başkanımız Ulaş Tepe, “Kapıcılı mevkiindeki cami tuvaleti oldukça eski ve küçüktü. Özellikle kadınlarımızın da ihtiyaçlarını karşılayabileceği ayrı bir bölüm yoktu. Bunun yanı sıra bu mevkideki mesire alanına yakınlığı dolayısıyla da sıklıkla kullanılan bir alandı. Artan ihtiyaca cevap verebilmek için Gülyalı Belediyesi olarak çalışma başlattık. Daha hijyenik ve modern yapıda bir tuvaleti kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi. İBADETHANELERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ Gülyalı Belediyesi’nin benzer destek çalışmalarını sürdürdüğünü hatırlatan Başkan Tepe, “Geçtiğimiz yıl Ayrılık Mahallemizde Merkez Camiimizin şadırvan ihtiyacının karşılanması noktasında destek olmuştuk. Rutin olarak gerçekleştirdiğimiz temizlik, dezenfekte ve çevre düzenlemesi çalışmalarının yanı sıra ibadethanelerimizden gelen boya ve inşaat malzemesi gibi talepleri de yerine getiriyoruz. Bizim tüm desteğimiz Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı ibadethanelerimizin yanında. Bunun dışında yasa dışı oluşumların yürüttüğü faaliyetlere veya kaçak yapılara destek vermemiz mümkün değil. Türkiye Cumhuriyeti devleti kanun ve kolluk kuvvetleriyle her türlü yaptırımı yasa dışı yapılara karşı uygulamaktadır. Vatandaşlarımızın ibadetlerini daha sorunsuz ve hijyenik bir şekilde gerçekleştirmeleri için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.   
Gülyalı Belediyesi, ilçemizde diyanete bağlı ibadethanelerin eksiklerinin giderilmesi noktasında destek çalışmalarını her geçen gün artırıyor.

Gülyalı Belediyesi, ilçemizde diyanete bağlı ibadethanelerin eksiklerinin giderilmesi noktasında destek çalışmalarını her geçen gün artırıyor. Turnasuyu Mahallesinde  bulunan Kapıcılı Camii’nin eskiyen ve ihtiyacı karşılamayacak durumda bulunan tuvaleti yıkılarak yerine daha modern ve büyük bir tuvalet inşaası için çalışmalar başladı.

TUVALET MESİRE ALANININ DA İHTİYACINI KARŞILAYACAK

Gülyalı Belediyesi olarak ibadethanelerin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında her türlü desteği sağladıklarını belirten Belediye Başkanımız Ulaş Tepe, “Kapıcılı mevkiindeki cami tuvaleti oldukça eski ve küçüktü. Özellikle kadınlarımızın da ihtiyaçlarını karşılayabileceği ayrı bir bölüm yoktu. Bunun yanı sıra bu mevkideki mesire alanına yakınlığı dolayısıyla da sıklıkla kullanılan bir alandı. Artan ihtiyaca cevap verebilmek için Gülyalı Belediyesi olarak çalışma başlattık. Daha hijyenik ve modern yapıda bir tuvaleti kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi.

İBADETHANELERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Gülyalı Belediyesi’nin benzer destek çalışmalarını sürdürdüğünü hatırlatan Başkan Tepe, “Geçtiğimiz yıl Ayrılık Mahallemizde Merkez Camiimizin şadırvan ihtiyacının karşılanması noktasında destek olmuştuk. Rutin olarak gerçekleştirdiğimiz temizlik, dezenfekte ve çevre düzenlemesi çalışmalarının yanı sıra ibadethanelerimizden gelen boya ve inşaat malzemesi gibi talepleri de yerine getiriyoruz. Bizim tüm desteğimiz Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı ibadethanelerimizin yanında. Bunun dışında yasa dışı oluşumların yürüttüğü faaliyetlere veya kaçak yapılara destek vermemiz mümkün değil. Türkiye Cumhuriyeti devleti kanun ve kolluk kuvvetleriyle her türlü yaptırımı yasa dışı yapılara karşı uygulamaktadır. Vatandaşlarımızın ibadetlerini daha sorunsuz ve hijyenik bir şekilde gerçekleştirmeleri için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.