ÇAVUŞLAR YEMİŞLİ KARACAÖMER SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR

Yaşam 12.03.2017 - 17:12, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3472+ kez okundu.
 

ÇAVUŞLAR YEMİŞLİ KARACAÖMER SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR

Ordu’nun büyükşehir statüsüne geçmesiyle birlikte köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerleri, Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinden nasibini almaya devam ediyor.

Altınordu ilçesinde ulaşımda yoğun olarak kullanılan güzergâhlardan olan 5.5 km uzunluğundaki Çavuşlar- Yemişli- Karacaömer bağlantı yolunda sıcak asfalt çalışmasına başlayan ekipler, 500 m yolu sıcak asfalta kavuşturdu. TOPLAM UZUNLUĞU 5.5 KM Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Enver Yılmaz, “Ordu’yu yollarıyla model bir il yapma yolundaki gayretimizi sürdürüyoruz. Çalışmalarımız, ana yollarda olduğu gibi köyden mahalleye dönen grup yollarımızda da devam ediyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplerimiz, 7 mahalleyi birbirine bağlayan Karacaömer-Yemişli-Çavuşlar yolunun altyapısını hazır hâle getirerek sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Toplam uzunluğu 5.5 km olan yolun 500 m’sinde sıcak asfalt dökümü gerçekleştirildi. Hava koşullarının uygun olması durumunda bu yolumuzu da kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi. 7 MAHALLENİN ORTAK KULLANDIĞI BİR YOL Karacaömer-Yemişli-Çavuşlar bağlantı yolunun önemine dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Üç mahallenin dışında bu yolumuzu Teyneli, Akkese, Kayadibi ve Günören Mahalleri’ne giden vatandaşlar da kullanıyor. Ordu’nun önemli mesire alanlarından birinin de içinde bulunduğu Sayacabaşı Mahallemize gidilebilecek en kısa yol da burası olacak” diye konuştu. ÇAVUŞLAR MAHALLESİ MUHTARI ADNAN ŞENSOY, “EVLADİYELİK YOL YAPILIYOR” Mevcut yolun artık ihtiyaca cevap veremez hâle geldiğini söyleyen Çavuşlar Mahallesi Muhtarı Adnan Şensoy, “Altyapısını Büyükşehir Belediyesince hazırlanan yolumuzun sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Burası 50 yıl sonra dahi çocuklarımızın kullanmaya devam edeceği evladiyelik bir yol olacak. Vatandaşlarımız çok mutlu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz başta olmak üzere, emeği geçen herkesten Allah razı olsun” şeklinde konuştu. Yapılan yol çalışmalarının ardından tozdan kurtulacak olan vatandaşlar, konforlu yollara kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşıyor.
Ordu’nun büyükşehir statüsüne geçmesiyle birlikte köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerleri, Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinden nasibini almaya devam ediyor.

Altınordu ilçesinde ulaşımda yoğun olarak kullanılan güzergâhlardan olan 5.5 km uzunluğundaki Çavuşlar- Yemişli- Karacaömer bağlantı yolunda sıcak asfalt çalışmasına başlayan ekipler, 500 m yolu sıcak asfalta kavuşturdu.

TOPLAM UZUNLUĞU 5.5 KM

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Enver Yılmaz, “Ordu’yu yollarıyla model bir il yapma yolundaki gayretimizi sürdürüyoruz. Çalışmalarımız, ana yollarda olduğu gibi köyden mahalleye dönen grup yollarımızda da devam ediyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplerimiz, 7 mahalleyi birbirine bağlayan Karacaömer-Yemişli-Çavuşlar yolunun altyapısını hazır hâle getirerek sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Toplam uzunluğu 5.5 km olan yolun 500 m’sinde sıcak asfalt dökümü gerçekleştirildi. Hava koşullarının uygun olması durumunda bu yolumuzu da kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

7 MAHALLENİN ORTAK KULLANDIĞI BİR YOL

Karacaömer-Yemişli-Çavuşlar bağlantı yolunun önemine dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Üç mahallenin dışında bu yolumuzu Teyneli, Akkese, Kayadibi ve Günören Mahalleri’ne giden vatandaşlar da kullanıyor. Ordu’nun önemli mesire alanlarından birinin de içinde bulunduğu Sayacabaşı Mahallemize gidilebilecek en kısa yol da burası olacak” diye konuştu.

ÇAVUŞLAR MAHALLESİ MUHTARI ADNAN ŞENSOY, “EVLADİYELİK YOL YAPILIYOR”

Mevcut yolun artık ihtiyaca cevap veremez hâle geldiğini söyleyen Çavuşlar Mahallesi Muhtarı Adnan Şensoy, “Altyapısını Büyükşehir Belediyesince hazırlanan yolumuzun sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Burası 50 yıl sonra dahi çocuklarımızın kullanmaya devam edeceği evladiyelik bir yol olacak. Vatandaşlarımız çok mutlu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz başta olmak üzere, emeği geçen herkesten Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Yapılan yol çalışmalarının ardından tozdan kurtulacak olan vatandaşlar, konforlu yollara kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.