CEREN'İN KATİLİNE İNDİRİMSİZ EN AĞIR CEZA

Gündem 21.01.2020 - 15:54, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3466+ kez okundu.
 

CEREN'İN KATİLİNE İNDİRİMSİZ EN AĞIR CEZA

3 Aralıkta Ordu Üniversite öğrencisi Ceren Özdemir’i bıçaklayarak öldüren ve tutuklanan Özgür Arduç’un, yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme Arduç’a “canavarca hisle kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.

Ordu'nun Altınordu ilçesi Zaferi Milli Mahallesi'nde 20 yaşındaki Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları 3. Sınıf Öğrencisi Ceren Özdemir’i bıçaklayarak öldüren Özgür Arduç’un yargılanmasına bugün Ordu Adliyesi’nde devam edildi.   Mahkemede akli dengesinin yerinde olduğu raporuna itiraz eden cani Özgür Arduç, yeniden rapor talep etti. Bu talebe Cumhuriyet Başsavcılığı ve Ceren Özdemir’in ailesinin avukatı Ordu Barosu Başkanı Haluk Murat Poyraz itiraz etti. Mahkeme heyetinin akıl sağlığının yerinde olduğu raporunun olduğunu hatırlatarak talebi reddedince tutuklu sanık Arduç, akli dengesinin yerinde olmadığını savunarak, "Burada memur olmasa gözünüzün önünde soyunurum görürsünüz akıl sağlığımın olup olmadığını.”   Daha sonra Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı, Özgür Arduç için hazırladığı iki ayrı iddianame Ceren Özdemir'i "Canavarca hisle kasten öldürme" ve "kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürmeye teşebbüs" suçlamalarıyla 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebini yerinde bulan Mahkeme işlenen suçun sabit olduğu ve canavarca hisle cinayetin işlendiğine karar vererek Özgür Arduç'a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Herhangi bir indirim uygulamadı.
3 Aralıkta Ordu Üniversite öğrencisi Ceren Özdemir’i bıçaklayarak öldüren ve tutuklanan Özgür Arduç’un, yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme Arduç’a “canavarca hisle kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.

Ordu'nun Altınordu ilçesi Zaferi Milli Mahallesi'nde 20 yaşındaki Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları 3. Sınıf Öğrencisi Ceren Özdemir’i bıçaklayarak öldüren Özgür Arduç’un yargılanmasına bugün Ordu Adliyesi’nde devam edildi.

 

Mahkemede akli dengesinin yerinde olduğu raporuna itiraz eden cani Özgür Arduç, yeniden rapor talep etti. Bu talebe Cumhuriyet Başsavcılığı ve Ceren Özdemir’in ailesinin avukatı Ordu Barosu Başkanı Haluk Murat Poyraz itiraz etti. Mahkeme heyetinin akıl sağlığının yerinde olduğu raporunun olduğunu hatırlatarak talebi reddedince tutuklu sanık Arduç, akli dengesinin yerinde olmadığını savunarak, "Burada memur olmasa gözünüzün önünde soyunurum görürsünüz akıl sağlığımın olup olmadığını.”

 

Daha sonra Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı, Özgür Arduç için hazırladığı iki ayrı iddianame Ceren Özdemir'i "Canavarca hisle kasten öldürme" ve "kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürmeye teşebbüs" suçlamalarıyla 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebini yerinde bulan Mahkeme işlenen suçun sabit olduğu ve canavarca hisle cinayetin işlendiğine karar vererek Özgür Arduç'a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Herhangi bir indirim uygulamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.