CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TEZCAN'A SİLAHLI SALDIRI

Asayiş 30.10.2016 - 02:10, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2837+ kez okundu.
 

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TEZCAN'A SİLAHLI SALDIRI

CHP Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Avukat Bülent Tezcan, Aydın'daki silahlı saldırıda ayağından yaralandı.

Kent merkezindeki bir restorantta parti üyeleriyle yemek yiyen Tezcan, yanına yaklaşan bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. HASTANEYE KALDIRILDI Ayağından vurulan Tezcan, Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırının ardından firar eden ve Aydın genelinde verilen eşkal doğrultusunda aranan Alparslan Sargın, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
CHP Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Avukat Bülent Tezcan, Aydın'daki silahlı saldırıda ayağından yaralandı.

Kent merkezindeki bir restorantta parti üyeleriyle yemek yiyen Tezcan, yanına yaklaşan bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Ayağından vurulan Tezcan, Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırının ardından firar eden ve Aydın genelinde verilen eşkal doğrultusunda aranan Alparslan Sargın, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.