CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız babalar günü mesajı

Gündem 14.06.2014 - 11:10, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3781+ kez okundu.
 

CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız babalar günü mesajı

Yıldız mesajında şu satırlara yer verdi;

Millet olarak bizi biz yapan en önemli unsur; sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapımızdır. Aile kurumunun, temel direği olarak görülen babalarımız; aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi yaşamsal vazgeçilmezliği olan değerlerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasında; annelerimiz kadar belirleyici rol üstlenmektedir. Babaların sahip olduğu erdemler, çocukların en büyük servetidir. Bir babanın çocuğuna bırakabileceği en değerli miras doğruluk, dürüstlük, çalışma ve paylaşma gibi erdemleri aşılamaktır.  Sadece Babalar Günü’nde değil, yılın her gününde onlara saygı ve sevgi gösterebilmeli, Onların kıymetini kaybetmeden bilmeliyiz. Bu nedenle, babaların sadece bu özel günde değil, her zaman gönüllerinin hoş tutulması, babalarımıza karşı sevgi saygı ve vefa duygusunun da bir gereğidir. Bu duygularla, tüm babaların mutlu gününü yürekten kutluyor, hepsine saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Yıldız mesajında şu satırlara yer verdi;

Millet olarak bizi biz yapan en önemli unsur; sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapımızdır. Aile kurumunun, temel direği olarak görülen babalarımız; aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi yaşamsal vazgeçilmezliği olan değerlerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasında; annelerimiz kadar belirleyici rol üstlenmektedir.

Babaların sahip olduğu erdemler, çocukların en büyük servetidir. Bir babanın çocuğuna bırakabileceği en değerli miras doğruluk, dürüstlük, çalışma ve paylaşma gibi erdemleri aşılamaktır. 

Sadece Babalar Günü’nde değil, yılın her gününde onlara saygı ve sevgi gösterebilmeli, Onların kıymetini kaybetmeden bilmeliyiz. Bu nedenle, babaların sadece bu özel günde değil, her zaman gönüllerinin hoş tutulması, babalarımıza karşı sevgi saygı ve vefa duygusunun da bir gereğidir.

Bu duygularla, tüm babaların mutlu gününü yürekten kutluyor, hepsine saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.