CHP YİNE MUSTAFA KEMAL DEDİ

Siyaset 07.12.2015 - 23:51, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3011+ kez okundu.
 

CHP YİNE MUSTAFA KEMAL DEDİ

6 Kasım tarihinde görevden alınarak yerine kayyum heyeti atanan Mustafa Kemal, CHP Altınordu İlçe Başkanlığına tekrar seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) merakla beklenen CHP Altınordu İlçe Başkanlığı kongresini yaptı. 25 Mayıs 2014 tarihinde yapılan genel kurul ile 265 delegenin 143’ünün oyunu alarak başkanlığa getirilen Mustafa Kemal, 6 Kasım tarihinde CHP Ordu İl Başkanlığı tarafından görevden alınarak, yerine genel merkez tarafından kayyum heyeti atanmıştı. Tüm CHP’lilerin merakla beklenen kongre dün TESK Otel’de gerçekleşti. Mustafa Kemal ve Bekir Işık’ın listelerinin yarıştığı seçimlerde gülen taraf Mustafa Kemal oldu. Mustafa Kemal 164 oy ile Altınordu İlçe Başkanlığına seçilirken, Işık ise 162 oy aldı. CHP Altınordu İlçe Başkanlığına tekrar seçilen Mustafa Kemal, gazetemize yaptığı açıklamada kongre sürecini açıklayarak, “Geçirdiğimiz tüm zorluklara karşı, her zaman son sözümüz CHP oldu. Yaptığımız bu seçimlerde gördük ki üyelerimiz haksızlığın ve hukuksuzluğun önünde durdular. Demokratik bir şekilde gerçekleştirdiğimiz seçimlerimizde kazanan CHP olmuştur” dedi. Kazanan liste ise şöyle: Mustafa Kemal’in listesi şu isimlerden oluştu: “Telat Altuntaş, Serkan Çelik, Yelda Dalak, Uğur Gümüşay, Hamdiye Gürsoy, Kaya Işıklı, Yener Kara, Büşra Kılıçoğlu, Devrim Mert, Adalet Özel Çimen, Özgü Özgür, Barış Sayar, Barış Sayan, Bülent Yüce, Meryem Yücetürk ve Temel Yüksel.”
6 Kasım tarihinde görevden alınarak yerine kayyum heyeti atanan Mustafa Kemal, CHP Altınordu İlçe Başkanlığına tekrar seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) merakla beklenen CHP Altınordu İlçe Başkanlığı kongresini yaptı. 25 Mayıs 2014 tarihinde yapılan genel kurul ile 265 delegenin 143’ünün oyunu alarak başkanlığa getirilen Mustafa Kemal, 6 Kasım tarihinde CHP Ordu İl Başkanlığı tarafından görevden alınarak, yerine genel merkez tarafından kayyum heyeti atanmıştı. Tüm CHP’lilerin merakla beklenen kongre dün TESK Otel’de gerçekleşti. Mustafa Kemal ve Bekir Işık’ın listelerinin yarıştığı seçimlerde gülen taraf Mustafa Kemal oldu. Mustafa Kemal 164 oy ile Altınordu İlçe Başkanlığına seçilirken, Işık ise 162 oy aldı.

CHP Altınordu İlçe Başkanlığına tekrar seçilen Mustafa Kemal, gazetemize yaptığı açıklamada kongre sürecini açıklayarak, “Geçirdiğimiz tüm zorluklara karşı, her zaman son sözümüz CHP oldu. Yaptığımız bu seçimlerde gördük ki üyelerimiz haksızlığın ve hukuksuzluğun önünde durdular. Demokratik bir şekilde gerçekleştirdiğimiz seçimlerimizde kazanan CHP olmuştur” dedi.

Kazanan liste ise şöyle:

Mustafa Kemal’in listesi şu isimlerden oluştu: “Telat Altuntaş, Serkan Çelik, Yelda Dalak, Uğur Gümüşay, Hamdiye Gürsoy, Kaya Işıklı, Yener Kara, Büşra Kılıçoğlu, Devrim Mert, Adalet Özel Çimen, Özgü Özgür, Barış Sayar, Barış Sayan, Bülent Yüce, Meryem Yücetürk ve Temel Yüksel.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.