CİMNASTİKÇİLER PANDEMİYİ ENGEL GÖRMÜYOR

Spor 14.10.2020 - 16:46, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2162+ kez okundu.
 

CİMNASTİKÇİLER PANDEMİYİ ENGEL GÖRMÜYOR

Pandemi nedeniyle verilen aranın ardından sosyal mesafe kuralları çerçevesinde şampiyonalara hazırlanan cimnastikçiler, antrenmanlarına yoğun bir tempo ile devam ediyor.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde  çalışmalarını sürdüren cimnastikçiler antrenmanlarına 19 Eylül Stadyumu’nda devam ediyorlar. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Antrenör Mahmut  Altun nezaretinde devam eden hazırlıklar dayanıklılık, kuvvet, çabukluk ve koordinasyon ağırlıklı bir program ile haftanın 3 günü yapılıyor. Pandemi sürecinde salonların kapalı olması sebebiyle antrenmanlara verilen aranın ardından Durugöl Spor Kompleksinde bulunan Cimnastik Salonunda devam eden   minikler, antrenmanlara yoğun bir şekilde devam ederek Ordu’yu ve ardından Türkiye’yi gururlandırmak için en iyi şekilde hazırlanıyorlar. Cimnastik Antrenörü Mahmut Altun,“ Pandemi sonrasında antrenmanlarımıza temizlik, hijyen ve mesafe kuralları içerisinde devam ediyoruz. Hijyen kurallarına uyarak antrenman öncesi sporcularımızı salona alırken dezenfektan ve ardından ateş ölçümü sonrası antrenmana başlatıyoruz.  Spora verilen arada sporcularımız evlerinde kendi vücut    ağırlığında bireysel olarak çalışmalarını sürdürdüler. Antrenmanlarımız çok yoğun ve verimli bir şekilde geçiyor. Umarım Şampiyonalar başlayınca da en iyi dereceler ile İlimizi ve Türkiye’yi temsil edeceğiz.” Dedi. HABER MERKEZİ HABER MERKEZİ  
Pandemi nedeniyle verilen aranın ardından sosyal mesafe kuralları çerçevesinde şampiyonalara hazırlanan cimnastikçiler, antrenmanlarına yoğun bir tempo ile devam ediyor.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde  çalışmalarını sürdüren cimnastikçiler antrenmanlarına 19 Eylül Stadyumu’nda devam ediyorlar.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Antrenör Mahmut  Altun nezaretinde devam eden hazırlıklar dayanıklılık, kuvvet, çabukluk ve koordinasyon ağırlıklı bir program ile haftanın 3 günü yapılıyor.
Pandemi sürecinde salonların kapalı olması sebebiyle antrenmanlara verilen aranın ardından Durugöl Spor Kompleksinde bulunan Cimnastik Salonunda devam eden   minikler, antrenmanlara yoğun bir şekilde devam ederek Ordu’yu ve ardından Türkiye’yi gururlandırmak için en iyi şekilde hazırlanıyorlar.
Cimnastik Antrenörü Mahmut Altun,“ Pandemi sonrasında antrenmanlarımıza temizlik, hijyen ve mesafe kuralları içerisinde devam ediyoruz. Hijyen kurallarına uyarak antrenman öncesi sporcularımızı salona alırken dezenfektan ve ardından ateş ölçümü sonrası antrenmana başlatıyoruz.  Spora verilen arada sporcularımız evlerinde kendi vücut 
 
ağırlığında bireysel olarak çalışmalarını sürdürdüler. Antrenmanlarımız çok yoğun ve verimli bir şekilde geçiyor. Umarım Şampiyonalar başlayınca da en iyi dereceler ile İlimizi ve Türkiye’yi temsil edeceğiz.” Dedi. HABER MERKEZİ
HABER MERKEZİ
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.