Çocukların Sesini Özledik

Yaşam 09.11.2013 - 16:01, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3076+ kez okundu.
 

Çocukların Sesini Özledik

Güzelyurt Köyü sakinleri geçen dönem yapılan genel seçimlerin ardından köy okullarının kapanması ile köylerinin sessizliğe büründüğünü söylüyorlar...

Güzelyurt Köyü sakinleri geçen dönem yapılan genel seçimlerin ardından köy okullarının kapanması ile köylerinin sessizliğe büründüğünü söylüyorlar. Köyde okulun kapanması ile birlikte köy halkı çocuklarının eğitimi için şehre göç etmiş. Güzelyurt Köy okulunun öğrencileri şimdilik taşımalı eğitim sistemi ile Aydınlar Köyü’nde okuyorlar. Kapanan okul bir ara özel bir ayakkabı firmasına kiraya verilmiş ancak firma sahipleri kısa bir süre sonra işyerini kapatmış. Köy okulu şu anda izcilerin kamp alanı olarak kullanılıyor. Köyün ileri gelenleri köy okulunun kapanmasından çok çocuklarımızın, okul yolunda ki cıvıl cıvıl seslerini özledik.. Büyüklerimiz üniversite için arazi arıyorlar halbuki köyümüzde üniversite yapılacak kadar alan da mevcut. İsteriz ki köyümüze bir yüksek okul yapılsın, siyasilerimizden en büyük temennimiz okulumuzun açılması ve buraya bir de yüksek okul yapmalarıdır.
Güzelyurt Köyü sakinleri geçen dönem yapılan genel seçimlerin ardından köy okullarının kapanması ile köylerinin sessizliğe büründüğünü söylüyorlar...

Güzelyurt Köyü sakinleri geçen dönem yapılan genel seçimlerin ardından köy okullarının kapanması ile köylerinin sessizliğe büründüğünü söylüyorlar.

Köyde okulun kapanması ile birlikte köy halkı çocuklarının eğitimi için şehre göç etmiş.

Güzelyurt Köy okulunun öğrencileri şimdilik taşımalı eğitim sistemi ile Aydınlar Köyü’nde okuyorlar.

Kapanan okul bir ara özel bir ayakkabı firmasına kiraya verilmiş ancak firma sahipleri kısa bir süre sonra işyerini kapatmış.

Köy okulu şu anda izcilerin kamp alanı olarak kullanılıyor.

Köyün ileri gelenleri köy okulunun kapanmasından çok çocuklarımızın, okul yolunda ki cıvıl cıvıl seslerini özledik.. Büyüklerimiz üniversite için arazi arıyorlar halbuki köyümüzde üniversite yapılacak kadar alan da mevcut. İsteriz ki köyümüze bir yüksek okul yapılsın, siyasilerimizden en büyük temennimiz okulumuzun açılması ve buraya bir de yüksek okul yapmalarıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.