ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN ÇALIŞMA

Yaşam 28.11.2016 - 08:54, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2305+ kez okundu.
 

ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN ÇALIŞMA

Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri A.Ş firması işbirliği neticesinde ihtiyaç sahibi çocuklara giyim yardımı dağıtımına başlandı.

Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 6.030 çocuğa, mont ve bottan oluşan toplam 12.060 adet giyim yardımı yapılacak. LC Waikiki firması tarafından gönderilen giyim yardımı, Vali Yardımcısı Ahmet Arık, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Levent Özsoy tarafından ihtiyaç sahibi çocukların ailelerine teslim ediliyor. Vali İrfan Balkanlıoğlu, LC Waikiki firmasının daha önceki yıllarda da Ordu’daki ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımında bulunduğunu belirterek, “Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından organize  edilen ihtiyaç sahibi çocuklara giysi yardımı projesi kapsamında LC Waikiki firması tarafından gönderilen giysi yardımını ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştırıyoruz. Bu giyim malzemelerini alan çocuklarımız bir nebze olsun mutlu olacaklardır. Yaptıkları yardımla ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi sevindiren LC Waikiki firması yetkililerine gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri A.Ş firması işbirliği neticesinde ihtiyaç sahibi çocuklara giyim yardımı dağıtımına başlandı.
Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 6.030 çocuğa, mont ve bottan oluşan toplam 12.060 adet giyim yardımı yapılacak.
LC Waikiki firması tarafından gönderilen giyim yardımı, Vali Yardımcısı Ahmet Arık, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Levent Özsoy tarafından ihtiyaç sahibi çocukların ailelerine teslim ediliyor.
Vali İrfan Balkanlıoğlu, LC Waikiki firmasının daha önceki yıllarda da Ordu’daki ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımında bulunduğunu belirterek, “Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından organize  edilen ihtiyaç sahibi çocuklara giysi yardımı projesi kapsamında LC Waikiki firması tarafından gönderilen giysi yardımını ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştırıyoruz. Bu giyim malzemelerini alan çocuklarımız bir nebze olsun mutlu olacaklardır. Yaptıkları yardımla ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi sevindiren LC Waikiki firması yetkililerine gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.