ÇOK SESLİ KORO KONSERİ

Kültür 11.04.2018 - 08:49, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2626+ kez okundu.
 

ÇOK SESLİ KORO KONSERİ

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü tarafından çok sesli koro konseri gerçekleştirildi.

Ordu Üniversitesi  Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü tarafından çok sesli koro konseri gerçekleştirildi. Morfoloji Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Ordu Vali Yardımcısı Ahmet Arık, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri Yener, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur Ergen Akçin, öğretim elemanları, öğrenciler ve davetliler katıldı. Opera aryalarından seçmelerin yer aldığı konserin koro şefliğini Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Köksal Apaydınlı gerçekleştirdi. İki bölümden oluşan konserde lisans 4. Sınıf ve yüksek lisans öğrencileri tarafından yerli ve yabacı birçok parça seslendirildi. Konserde ayrıca IV. Budapeşte Müzik Festivalinde seslendirilen Urfa’nın Etrafı, Ayvanın İrisine, Mahur İlahi, Nihavend Longa, Entarisi Ala Benziyor, Memory gibi eserler de yer aldı. Konser sonrası Ordu Vali Yardımcısı Ahmet Arık, Doç. Dr. Köksal Apaydınlı’ya çiçek takdim etti. HABER MERKEZİ        
Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü tarafından çok sesli koro konseri gerçekleştirildi.
Ordu Üniversitesi  Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü tarafından çok sesli koro konseri gerçekleştirildi.
Morfoloji Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Ordu Vali Yardımcısı Ahmet Arık, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri Yener, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur Ergen Akçin, öğretim elemanları, öğrenciler ve davetliler katıldı.
Opera aryalarından seçmelerin yer aldığı konserin koro şefliğini Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Köksal Apaydınlı gerçekleştirdi. İki bölümden oluşan konserde lisans 4. Sınıf ve yüksek lisans öğrencileri tarafından yerli ve yabacı birçok parça seslendirildi. Konserde ayrıca IV. Budapeşte Müzik Festivalinde seslendirilen Urfa’nın Etrafı, Ayvanın İrisine, Mahur İlahi, Nihavend Longa, Entarisi Ala Benziyor, Memory gibi eserler de yer aldı.
Konser sonrası Ordu Vali Yardımcısı Ahmet Arık, Doç. Dr. Köksal Apaydınlı’ya çiçek takdim etti.
HABER MERKEZİ
 
 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.