CORENDON HAVA YOLLARI ORDU GİRESUN’DAN ALMANYA’YA UÇACAK

Gündem 05.01.2021 - 21:51, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3425+ kez okundu.
 

CORENDON HAVA YOLLARI ORDU GİRESUN’DAN ALMANYA’YA UÇACAK

Pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında havacılık geliyor.

Pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında havacılık geliyor. Tüm dünyada hava ulaşımı pandemi nedeniyle büyük sekteye uğradı. Önümüzdeki yaz sezonuyla birlikte sektörün toparlanması bekleniyor. Ordu Giresun Havalimanı da pandemiden etkilendi. İç hat uçuşlarında sefer sayıları düştü. Önümüzdeki yaz sezonu için firmalar yeni uçuş noktalarını belirlemeye başladı. Corendon Aırlenes yaz sezonunda Ordu Giresun Havalimanı’nı uçuş ağına dahil etti. Corendon Hava Yolları Ordu Giresun Havalimanı’ndan Almanya’nın Nürnberg Hava Limanına direkt seferler düzenleyecek. Temmuz ayının ilk haftası başlayacak seferler Eylül ayının 3. Haftasına kadar devam edecek. Seferler haftada iki gün karşılıklı direkt gerçekleşecek. Ordu Giresun Havalimanı’ndan geçtiğimiz sezonlarda dış hat olarak Almanya Köln, Duesseldorf , Münih ve Avusturya Salzburg’a direkt seferler düzenleniyordu.     
Pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında havacılık geliyor.

Pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında havacılık geliyor. Tüm dünyada hava ulaşımı pandemi nedeniyle büyük sekteye uğradı. Önümüzdeki yaz sezonuyla birlikte sektörün toparlanması bekleniyor.
Ordu Giresun Havalimanı da pandemiden etkilendi. İç hat uçuşlarında sefer sayıları düştü. Önümüzdeki yaz sezonu için firmalar yeni uçuş noktalarını belirlemeye başladı.
Corendon Aırlenes yaz sezonunda Ordu Giresun Havalimanı’nı uçuş ağına dahil etti. Corendon Hava Yolları Ordu Giresun Havalimanı’ndan Almanya’nın Nürnberg Hava Limanına direkt seferler düzenleyecek.
Temmuz ayının ilk haftası başlayacak seferler Eylül ayının 3. Haftasına kadar devam edecek. Seferler haftada iki gün karşılıklı direkt gerçekleşecek.
Ordu Giresun Havalimanı’ndan geçtiğimiz sezonlarda dış hat olarak Almanya Köln, Duesseldorf , Münih ve Avusturya Salzburg’a direkt seferler düzenleniyordu.
  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.