CUMHURBAŞKANI SUİKAST AÇIK BİR PROVOKASYON

Gündem 20.12.2016 - 00:29, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2073+ kez okundu.
 

CUMHURBAŞKANI SUİKAST AÇIK BİR PROVOKASYON

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rus Büyükelçi Karlov'a düzenlenen suikastle ilgili açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rus Büyükelçi'ye düzenlenen suikastle ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama: Bir hafta önce Tatristan Cumhurbaşkanını Külliye'ye getirmiş orada kendileri ie Türkiye-Rusya ilişkilerini görüşme fırsatımız olmuştu. Bu akşam Putin ile bu olayı değerlendirdik. Sayın Putin'in şahsımdan taziyelerimizi iletiyorum. Biliyoruz ki bu Türkiye Rusya ilişkileirni normalleşme sürecini bozmaya yönelik provakosyondur. Bu provakosyana gelmeyecek iradeye sahibiz bu akşamki görüşmede terörle mücadelede sürece yönelik çok daha güçlü olacağımıza mutabık kaldık. Sayın Karlov'un cenazesini kendi gönderecekleri uçakla aldırma talebinde bulundurlar. Operasyonu kendi gönderecekleri güvenlik güçlerinin de yardımı yapılmasını istediler. Olabilir dedik. Bu konuda ilgili Bakan arkadaşlarımıza gereki talimatı verdik. İçişleri Bakanı olmak üzere yakın takibindeyiz. PUTİN İLE HEMFİKİRİZ Bu durumdan şu anda kendilerini bir şeyler çıkarmak, isteyen mahvileri yakından takip ediyoruz. Açıklamarı günü geldikçe devam edeceğiz. Olayı bütün boyutlarıyla araştırıyoruz. Özellikle Türkiye devletine yapılan bir saldırı olarak değerlendiriyorum. Bu gerçeği Türk dostlarımızın da gördğüne eminim. Rusya ile aramızdaki ilişkilerin çok ciddi bir şekilde yürütülüyor olması. Halep ile ilgil atılmış adımlar Rusya ile Türkiye'nin çalışmasının bir ürünüdür. Putin ile bir provokasyon olduğu konusunda hemfikiriz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rus Büyükelçi Karlov'a düzenlenen suikastle ilgili açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rus Büyükelçi'ye düzenlenen suikastle ilgili açıklama yaptı.

İşte o açıklama:

Bir hafta önce Tatristan Cumhurbaşkanını Külliye'ye getirmiş orada kendileri ie Türkiye-Rusya ilişkilerini görüşme fırsatımız olmuştu. Bu akşam Putin ile bu olayı değerlendirdik.

Sayın Putin'in şahsımdan taziyelerimizi iletiyorum. Biliyoruz ki bu Türkiye Rusya ilişkileirni normalleşme sürecini bozmaya yönelik provakosyondur. Bu provakosyana gelmeyecek iradeye sahibiz bu akşamki görüşmede terörle mücadelede sürece yönelik çok daha güçlü olacağımıza mutabık kaldık.

Sayın Karlov'un cenazesini kendi gönderecekleri uçakla aldırma talebinde bulundurlar. Operasyonu kendi gönderecekleri güvenlik güçlerinin de yardımı yapılmasını istediler. Olabilir dedik. Bu konuda ilgili Bakan arkadaşlarımıza gereki talimatı verdik. İçişleri Bakanı olmak üzere yakın takibindeyiz.

PUTİN İLE HEMFİKİRİZ

Bu durumdan şu anda kendilerini bir şeyler çıkarmak, isteyen mahvileri yakından takip ediyoruz. Açıklamarı günü geldikçe devam edeceğiz. Olayı bütün boyutlarıyla araştırıyoruz. Özellikle Türkiye devletine yapılan bir saldırı olarak değerlendiriyorum. Bu gerçeği Türk dostlarımızın da gördğüne eminim.

Rusya ile aramızdaki ilişkilerin çok ciddi bir şekilde yürütülüyor olması. Halep ile ilgil atılmış adımlar Rusya ile Türkiye'nin çalışmasının bir ürünüdür. Putin ile bir provokasyon olduğu konusunda hemfikiriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.