DART İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI TAMAMLANDI

Spor 08.01.2022 - 01:08, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3929+ kez okundu.
 

DART İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI TAMAMLANDI

Okul Sporları Yıldızlar ve Gençler Kız-Erkek Dart İl Birinciliği müsabakaları Ordu Gençlik Merkezi Spor Salonunda düzenlendi.

Okul Sporları Yıldızlar ve Gençler  Kız-Erkek Dart İl Birinciliği müsabakaları Ordu Gençlik Merkezi Spor Salonunda düzenlendi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor yarışmaları kapsamında Okul Sporları Yıldızlar ve Gençler Kız-Erkek Dart İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. 20 Aralık 2021- 06 Ocak 2022 tarihleri arasında Altınordu, Fatsa ve Ünye olmak üzere 3 ilçede 114 Okul Takımının yarıştığı Okul Sporları Genç ve Yıldız Kategorisinde Erkeklerde 236 sporcu, Kızlarda ise 220 sporcu katıldı. Ordu Gençlik Merkezinde yapılan İl Birinciliği müsabakalarına 55 Okul ve 210 sporcu final müsabakalarında hedefi bulmaya çalıştı. 2021-2022 Okul Sporları Yıldızlar Kız ve Erkek Kategorisinde Sıralama; Kızlarda; Ünye Prof. .Dr. Necmettin Polvan Ortaokulu Birinci, Çaybaşı Şehit İslam Çubuk Ortaokulu İkinci, Fatsa Geyikçeli Ortaokulu Üçüncü, Ünye Tekkiraz Ortaokulu Dördüncü olurken, Erkeklerde; Çaybaşı Şehit İslam Çubuk Ortaokulu birinci, Ünye Prof. Dr. Necmettin Polvan Ortaokulu İkinci, Ünye Yeşilkent Şehit. Mustafa GÜLER Ortaokulu Üçüncü, Altınordu Fatih İmam Hatip Ortaokulu Dördüncü oldu. 2021-2022 Okul Sporları Gençler Kız ve Erkek Kategorisinde Sıralama; Kızlarda; Çatalpınar Şehit. Onur TİKEN ÇPAL birinci, Gürgentepe Şehit Ahmet YAŞAR Anadolu Lisesi İkinci, Gülyalı Ayşe ŞAHİN ÇPAL Üçüncü, Çaybaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi Dördüncü olurken, Erkeklerde; Ünye Yusuf Bahri Anadolu İmam Hatip Lisesi Birinci, Çaybaşı Şehit. Çetin AK Anadolu Lisesi İkinci, Çamaş Türk Telekom ÇPAL Üçüncü, Ünye Adnan Menderes Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Dördüncü olarak müsabakaları tamamladı. Dereceye giren takımlara ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve Öğretmenler takdim etti. Ödüllerini sporculara takdim eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ Türkiye şampiyonasında gruplara kaldınız. Sizleri canı gönülden kutluyorum. Güzel bir final oldu. Umarım İlimizi Türkiye Şampiyonasında da en iyi şekilde temsil etme başarısı yakalarsınız. Turnuvaya katılım gösteren takımlarımıza teşekkür ederiz. Dereceye giren okul takımlarımızı, öğretmenlerimizi, antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum.”dedi.  
Okul Sporları Yıldızlar ve Gençler Kız-Erkek Dart İl Birinciliği müsabakaları Ordu Gençlik Merkezi Spor Salonunda düzenlendi.

Okul Sporları Yıldızlar ve Gençler  Kız-Erkek Dart İl Birinciliği müsabakaları Ordu Gençlik Merkezi Spor Salonunda düzenlendi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor yarışmaları kapsamında Okul Sporları Yıldızlar ve Gençler Kız-Erkek Dart İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.
20 Aralık 2021- 06 Ocak 2022 tarihleri arasında Altınordu, Fatsa ve Ünye olmak üzere 3 ilçede 114 Okul Takımının yarıştığı Okul Sporları Genç ve Yıldız Kategorisinde Erkeklerde 236 sporcu, Kızlarda ise 220 sporcu katıldı. Ordu Gençlik Merkezinde yapılan İl Birinciliği müsabakalarına 55 Okul ve 210 sporcu final müsabakalarında hedefi bulmaya çalıştı.
2021-2022 Okul Sporları Yıldızlar Kız ve Erkek Kategorisinde Sıralama;
Kızlarda; Ünye Prof. .Dr. Necmettin Polvan Ortaokulu Birinci, Çaybaşı Şehit İslam Çubuk Ortaokulu İkinci, Fatsa Geyikçeli Ortaokulu Üçüncü, Ünye Tekkiraz Ortaokulu Dördüncü olurken, Erkeklerde; Çaybaşı Şehit İslam Çubuk Ortaokulu birinci, Ünye Prof. Dr. Necmettin Polvan Ortaokulu İkinci, Ünye Yeşilkent Şehit. Mustafa GÜLER Ortaokulu Üçüncü, Altınordu Fatih İmam Hatip Ortaokulu Dördüncü oldu.
2021-2022 Okul Sporları Gençler Kız ve Erkek Kategorisinde Sıralama;
Kızlarda; Çatalpınar Şehit. Onur TİKEN ÇPAL birinci, Gürgentepe Şehit Ahmet YAŞAR Anadolu Lisesi İkinci, Gülyalı Ayşe ŞAHİN ÇPAL Üçüncü, Çaybaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi Dördüncü olurken, Erkeklerde; Ünye Yusuf Bahri Anadolu İmam Hatip Lisesi Birinci, Çaybaşı Şehit. Çetin AK Anadolu Lisesi İkinci, Çamaş Türk Telekom ÇPAL Üçüncü, Ünye Adnan Menderes Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Dördüncü olarak müsabakaları tamamladı.
Dereceye giren takımlara ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve Öğretmenler takdim etti.
Ödüllerini sporculara takdim eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ Türkiye şampiyonasında gruplara kaldınız. Sizleri canı gönülden kutluyorum. Güzel bir final oldu. Umarım İlimizi Türkiye Şampiyonasında da en iyi şekilde temsil etme başarısı yakalarsınız. Turnuvaya katılım gösteren takımlarımıza teşekkür ederiz. Dereceye giren okul takımlarımızı, öğretmenlerimizi, antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum.”dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.