BU RAMAZAN ALTINORDULU ÇOCUKLARIN RAMAZANI !

Gündem 27.03.2023 - 08:58, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4175+ kez okundu.
 

BU RAMAZAN ALTINORDULU ÇOCUKLARIN RAMAZANI !

Ramazan ayında paylaşma ve dayanışma ile sofraları bereketlendiren, haneleri şenlendiren Altınordu Belediyesi, düzenlediği kültürel etkinlikler ile de coşkuyu tüm yüreklerde yaşatıyor.

Ramazan ayında paylaşma ve dayanışma ile sofraları bereketlendiren, haneleri şenlendiren Altınordu Belediyesi, düzenlediği kültürel etkinlikler ile de coşkuyu tüm yüreklerde yaşatıyor. Altınordu Belediyesinin Durugöl'de bulunan Trafik Eğitim Parkında çocuklara özel düzenlediği "Ramazan Eğlenceleri" ve "Ramazan Sinema Programı" yoğun katılımla başladı. ÇOCUKLAR BU RAMAZANI UNUTAMAYACAKLAR Altınordu Trafik Eğitim Parkında gerçekleşen etkinlik Ramazan Eğlenceleri ile başlıyor. Ramazan Eğlencelerinde çocuklar, Karagöz Hacivat gösterisi, orta oyunu, Meddah gösterisi ve tarihi karakterlerden oluşan sevimli kahramanlar eşliğinde çeşitli oyunlar ile gönüllerince eğleniyorlar. Geleneksel Ramazan Eğlencelerinin ardından Trafik Eğitim Parkı Sinema Salonunda film gösterimi gerçekleşiyor. Ramazan Sinema'sının bu hafta sonu gerçekleşen ilk gösteriminde "Pinokyo: sihirli yolculuk" filmi çocuklarla ile buluşturuldu. Çocuklar Altınordu Belediyesince ikram edilen organik Elma Suyu ve patlamış mısır eşliğinde sinema keyfi yaşadılar. Etkinlik Ramazan boyunca her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri saat 13'de başlayacak Ramazan Eğlenceleri ve saat 14'de Ramazan Sinema gösterimi ile devam edecek. BAŞKAN TÖREN "RAMAZAN COŞKUSUNA EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ OLAN ÇOCUKLARIMIZI DA ORTAK ETMEK İSTEDİK" Altınordu’nun çocuklarını, kendilerini özel htirecek etkinlikler ve aktiviteler eşliğinde özel bir Ramazan Ayı yaşatmak istediklerini belirten Başkan Aşkın Tören, "Altınordu ailesi olarak paylaşma ve dayanışma ile hep birlikte yaşadığımız Ramazan coşkusuna en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı da ortak etmek istedik. Her kesime hitap eden ve bir arada olma günlerine dönüştürdüğümüz kültürel ve sanatsal etkinliklerimiz devam edecek" diye konuştu. Altınordu Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinliklerini çok beğendiklerini söyleyen aileler ve çocuklar Başkan Aşkın Tören ve Altınordu Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.          
Ramazan ayında paylaşma ve dayanışma ile sofraları bereketlendiren, haneleri şenlendiren Altınordu Belediyesi, düzenlediği kültürel etkinlikler ile de coşkuyu tüm yüreklerde yaşatıyor.
Ramazan ayında paylaşma ve dayanışma ile sofraları bereketlendiren, haneleri şenlendiren Altınordu Belediyesi, düzenlediği kültürel etkinlikler ile de coşkuyu tüm yüreklerde yaşatıyor.

Altınordu Belediyesinin Durugöl'de bulunan Trafik Eğitim Parkında çocuklara özel düzenlediği "Ramazan Eğlenceleri" ve "Ramazan Sinema Programı" yoğun katılımla başladı.

ÇOCUKLAR BU RAMAZANI UNUTAMAYACAKLAR

Altınordu Trafik Eğitim Parkında gerçekleşen etkinlik Ramazan Eğlenceleri ile başlıyor.

Ramazan Eğlencelerinde çocuklar, Karagöz Hacivat gösterisi, orta oyunu, Meddah gösterisi ve tarihi karakterlerden oluşan sevimli kahramanlar eşliğinde çeşitli oyunlar ile gönüllerince eğleniyorlar.

Geleneksel Ramazan Eğlencelerinin ardından Trafik Eğitim Parkı Sinema Salonunda film gösterimi gerçekleşiyor. Ramazan Sinema'sının bu hafta sonu gerçekleşen ilk gösteriminde "Pinokyo: sihirli yolculuk" filmi çocuklarla ile buluşturuldu. Çocuklar

Altınordu Belediyesince ikram edilen organik Elma Suyu ve patlamış mısır eşliğinde sinema keyfi yaşadılar.

Etkinlik Ramazan boyunca her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri saat 13'de başlayacak Ramazan Eğlenceleri ve saat 14'de Ramazan Sinema gösterimi ile devam edecek.

BAŞKAN TÖREN "RAMAZAN COŞKUSUNA EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ OLAN ÇOCUKLARIMIZI DA ORTAK ETMEK İSTEDİK"

Altınordu’nun çocuklarını, kendilerini özel htirecek etkinlikler ve aktiviteler eşliğinde özel bir Ramazan Ayı yaşatmak istediklerini belirten Başkan Aşkın Tören, "Altınordu ailesi olarak paylaşma ve dayanışma ile hep birlikte yaşadığımız Ramazan coşkusuna en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı da ortak etmek istedik. Her kesime hitap eden ve bir arada olma günlerine dönüştürdüğümüz kültürel ve sanatsal etkinliklerimiz devam edecek" diye konuştu.

Altınordu Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinliklerini çok beğendiklerini söyleyen aileler ve çocuklar Başkan Aşkın Tören ve Altınordu Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.