DEAŞ OPERASYONU: 10 GÖZALTI

Gündem 23.12.2020 - 16:24, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2531+ kez okundu.
 

DEAŞ OPERASYONU: 10 GÖZALTI

Ordu'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 10 Irak uyruklu şüpheli gözaltına alındı.

Ordu'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 10 Irak uyruklu şüpheli gözaltına alındı.  Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele,  Şube Müdürlükleri ekipleri tarafından Suriye ve Irak'ta DEAŞ terör örgütü içerisinde çeşitli birimlerde görev aldığı tespit edilen Irak uyruklu şahıslara yönelik dün saat 06:00 da İlimiz Altınordu ve Ünye İlçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 10 şahıs yakalanmış, şahısların ikametinde yapılan aramalarda yabancı uyruklu şahıslar arasında para nakillerinin sağlanmasında (havale yöntemi) kullanıldığı değerlendirilen yabancı Banka Pos Cihazı ve yine yabancı şahıslara ait pasaport ile şüpheli şahıslara ait dijital malzemeler ele geçirilmiş, şahıslardan B.B.K.A. isimli şahsın sağlık problemleri sebebiyle ifadesi ikametinde alınmış, diğer şahıslara ilgili işlemler Ordu Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde devam ediliyor.  
Ordu'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 10 Irak uyruklu şüpheli gözaltına alındı.

Ordu'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 10 Irak uyruklu şüpheli gözaltına alındı. 
Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele,  Şube Müdürlükleri ekipleri tarafından Suriye ve Irak'ta DEAŞ terör örgütü içerisinde çeşitli birimlerde görev aldığı tespit edilen Irak uyruklu şahıslara yönelik dün saat 06:00 da İlimiz Altınordu ve Ünye İlçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 10 şahıs yakalanmış, şahısların ikametinde yapılan aramalarda yabancı uyruklu şahıslar arasında para nakillerinin sağlanmasında (havale yöntemi) kullanıldığı değerlendirilen yabancı Banka Pos Cihazı ve yine yabancı şahıslara ait pasaport ile şüpheli şahıslara ait dijital malzemeler ele geçirilmiş, şahıslardan B.B.K.A. isimli şahsın sağlık problemleri sebebiyle ifadesi ikametinde alınmış, diğer şahıslara ilgili işlemler Ordu Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde devam ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.