DEFTERDAR IŞIK VALİ BALKANLIOĞLUNU ZİYARET ETTİ

Yaşam 03.03.2017 - 09:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3206+ kez okundu.
 

DEFTERDAR IŞIK VALİ BALKANLIOĞLUNU ZİYARET ETTİ

Görevine yeni başlayan Ordu Defterdarı Kemalettin Işık, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Maliye Bakanlığı Personel Daire Başkanı olarak  görevli  iken Ordu Defterdarlığı görevine atanan Kemalettin Işık’ı makamında kabul eden Vali Balkanlıoğlu, “Defterdarımıza bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görevlerinin ilimiz ve kendileri için hayırlı olmasını diliyorum. Defterdarlık, Devletimizin en önemli kurumlarından bir tanesi ve önemli bir makam. Burada görev yapan arkadaşlarımız mevzuatı  iyi bilen arkadaşlarımız”diyerek, Defterdar Işık’a başarı dileğinde bulundu.   Ordu Defterdarı Kemalettin Işık ise, “Bugün  Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etmekten mutluluk duyuyorum. Ordu’da güzel hizmetler yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi ve Vali Balkanlıoğlu’na teşekkürlerini sundu.
Görevine yeni başlayan Ordu Defterdarı Kemalettin Işık, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Maliye Bakanlığı Personel Daire Başkanı olarak  görevli  iken Ordu Defterdarlığı görevine atanan Kemalettin Işık’ı makamında kabul eden Vali Balkanlıoğlu, “Defterdarımıza bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görevlerinin ilimiz ve kendileri için hayırlı olmasını diliyorum. Defterdarlık, Devletimizin en önemli kurumlarından bir tanesi ve önemli bir makam. Burada görev yapan arkadaşlarımız mevzuatı  iyi bilen arkadaşlarımız”diyerek, Defterdar Işık’a başarı dileğinde bulundu.
 
Ordu Defterdarı Kemalettin Işık ise, “Bugün  Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etmekten mutluluk duyuyorum. Ordu’da güzel hizmetler yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi ve Vali Balkanlıoğlu’na teşekkürlerini sundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.