DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Gündem 01.08.2018 - 15:13, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3418+ kez okundu.
 

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimati ile tüm illerde gerçekleştirilen yoğun bakım il içi değerlendirme toplantısı yapıldı.

Sağlık Bakanı  Fahrettin Koca'nın talimati ile tüm illerde gerçekleştirilen yoğun bakım il içi değerlendirme toplantısı yapıldı.  İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde yapılan toplantı Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Mesut Saka öncülüğünde, Kamu hastaneleri Başkan Yardımcısı Öznur Aydın ve Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Ali Altınbaş'ında katılımı ile gerçekleştirildi. Yoğun bakım süreçlerinin değerlendirilmesi amacıyla düzenlenen toplantıya kamu sağlık tesislerinin yoğun bakımlardan sorumlu idarecileri ve yoğun bakım sorumlu hekimleri katılım sağladı. Yapılan bu oturumda yoğun bakım ve il içi sevkler hakkında fikirler, görüşler ve şikayetler dinlenilmiş olup çözümler arandı. Bu oturum sayesinde Eylem planı oluşturulmuş olup, İller arası değerlendirme toplantısı için ön hazırlık tamamlandı.   
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimati ile tüm illerde gerçekleştirilen yoğun bakım il içi değerlendirme toplantısı yapıldı.

Sağlık Bakanı  Fahrettin Koca'nın talimati ile tüm illerde gerçekleştirilen yoğun bakım il içi değerlendirme toplantısı yapıldı. 

İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde yapılan toplantı Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Mesut Saka öncülüğünde, Kamu hastaneleri Başkan Yardımcısı Öznur Aydın ve Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Ali Altınbaş'ında katılımı ile gerçekleştirildi. Yoğun bakım süreçlerinin değerlendirilmesi amacıyla düzenlenen toplantıya kamu sağlık tesislerinin yoğun bakımlardan sorumlu idarecileri ve yoğun bakım sorumlu hekimleri katılım sağladı. Yapılan bu oturumda yoğun bakım ve il içi sevkler hakkında fikirler, görüşler ve şikayetler dinlenilmiş olup çözümler arandı. Bu oturum sayesinde Eylem planı oluşturulmuş olup, İller arası değerlendirme toplantısı için ön hazırlık tamamlandı.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.