DENETİMLER DEVAM EDİYOR

Gündem 28.08.2020 - 02:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3294+ kez okundu.
 

DENETİMLER DEVAM EDİYOR

Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Korona Virüs salgını ile mücadele kapsamında denetim gerçekleştirmeye devam ediyor.

Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Korona Virüs salgını ile mücadele kapsamında denetim gerçekleştirmeye devam ediyor. Vali Tuncay Sonel ve Başkan Vekili Celal Tezcan Altınordu ilçesinde yaya trafiğinin en yoğun olduğu bölgelerde denetim yaptı. Denetim ekipleri ve Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerinin katılımıyla yapılan kontrollerde vatandaşlara maske dağıtılıp, ateş ölçümleri yapıldı. Aynı zamanda ekipler maske, mesafe ve hijyen kuralları konusunda uyarılarda bulundu. “ÜLKEMİZ OLARAK ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ” Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve ilgili kurumlarla birlikte denetimlerin yapıldığını belirten Ordu Valisi Tuncay Sonel, “Dünyada ve ülkemizde Covid-19 ile mücadelemiz devam ediyor. Şehrimizde hem Sağlık Bakanlığımızın hem de İçişleri Bakanlığımızın genelgeleri doğrultusunda Büyükşehir Belediye Başkanlığımız ve ilgili kurumlarımızla birlikte denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda Ordu’muzun üç ayrı yerinde stantlar oluşturduk. Vatandaşlarımıza maske takmaları, sosyal mesafeye uymaları ve temizliğe dikkat etmeleri hususunda ekiplerimiz uyarılarda bulunuyor. Maskesi olmayana maske dağıtımı yapıyoruz. Tüm vatandaşlarımız maskelerini düzgün kullansınlar. Mesafeye uysunlar ve temizliklerine dikkat etsinler. İnşallah kurallara uyduğumuzda ülkemiz olarak bunun üstesinden geleceğiz” dedi. “VATANDAŞLARIMIZA DÜŞEN GÖREV KURALLARA UYMAK” Vatandaşların en fazla kullandığı noktalarda denetimler yapıldığını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, “Valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyemiz olarak il genelinde denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bugün de vatandaşlarımızın en fazla kullandığı noktalarda denetimler yaptık. Maskesi olmayanlara maske dağıttık, ateş ölçümleri yaptık. Vatandaşlarımıza sosyal mesafe, hijyen ve maske kullanımı konusunda uyarılarda bulunduk. Biz denetimlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza düşen görev kurallara bizzat uymak olacak. Kurallara uyulduğu takdirde el birliğiyle virüsü yeneceğiz” şeklinde konuştu
Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Korona Virüs salgını ile mücadele kapsamında denetim gerçekleştirmeye devam ediyor.

Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Korona Virüs salgını ile mücadele kapsamında denetim gerçekleştirmeye devam ediyor.

Vali Tuncay Sonel ve Başkan Vekili Celal Tezcan Altınordu ilçesinde yaya trafiğinin en yoğun olduğu bölgelerde denetim yaptı. Denetim ekipleri ve Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerinin katılımıyla yapılan kontrollerde vatandaşlara maske dağıtılıp, ateş ölçümleri yapıldı. Aynı zamanda ekipler maske, mesafe ve hijyen kuralları konusunda uyarılarda bulundu.

“ÜLKEMİZ OLARAK ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”

Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve ilgili kurumlarla birlikte denetimlerin yapıldığını belirten Ordu Valisi Tuncay Sonel, “Dünyada ve ülkemizde Covid-19 ile mücadelemiz devam ediyor. Şehrimizde hem Sağlık Bakanlığımızın hem de İçişleri Bakanlığımızın genelgeleri doğrultusunda Büyükşehir Belediye Başkanlığımız ve ilgili kurumlarımızla birlikte denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda Ordu’muzun üç ayrı yerinde stantlar oluşturduk. Vatandaşlarımıza maske takmaları, sosyal mesafeye uymaları ve temizliğe dikkat etmeleri hususunda ekiplerimiz uyarılarda bulunuyor. Maskesi olmayana maske dağıtımı yapıyoruz. Tüm vatandaşlarımız maskelerini düzgün kullansınlar. Mesafeye uysunlar ve temizliklerine dikkat etsinler. İnşallah kurallara uyduğumuzda ülkemiz olarak bunun üstesinden geleceğiz” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZA DÜŞEN GÖREV KURALLARA UYMAK”

Vatandaşların en fazla kullandığı noktalarda denetimler yapıldığını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, “Valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyemiz olarak il genelinde denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bugün de vatandaşlarımızın en fazla kullandığı noktalarda denetimler yaptık. Maskesi olmayanlara maske dağıttık, ateş ölçümleri yaptık. Vatandaşlarımıza sosyal mesafe, hijyen ve maske kullanımı konusunda uyarılarda bulunduk. Biz denetimlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza düşen görev kurallara bizzat uymak olacak. Kurallara uyulduğu takdirde el birliğiyle virüsü yeneceğiz” şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.