DUMANSIZ ARAÇ PROJESİ BAŞLADI

Sağlık 26.09.2019 - 11:41, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3073+ kez okundu.
 

DUMANSIZ ARAÇ PROJESİ BAŞLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı sonrası hayata geçirilen özel araçlarda sigara yasağı uygulaması dün itibarı ile başladı.

 Birçok il ve ilçede trafik polisleri özel araçlarında sigara içtiklerini tespit ettikleri vatandaşlara 153'er TL para cezası kesti. Uygulamalar Türkiye'nin 81 ilinde devam edecek. Ordu'da polis ekipleri tarafından araçlarda sigara kullanıma yönelik uygulama yapıldı. Uygulamada, sigara içen bazı sürücülere 153 TL idari para cezası kesildi. Yapılan denetimler kapsamında özel aracında sigara içtiği tespit edilen sürücülerden Okan Çakmak, uygulamadan haberdar olmadığı için sigara içtiğini ve ceza yediğini belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı sonrası hayata geçirilen özel araçlarda sigara yasağı uygulaması dün itibarı ile başladı.

 Birçok il ve ilçede trafik polisleri özel araçlarında sigara içtiklerini tespit ettikleri vatandaşlara 153'er TL para cezası kesti. Uygulamalar Türkiye'nin 81 ilinde devam edecek.

Ordu'da polis ekipleri tarafından araçlarda sigara kullanıma yönelik uygulama yapıldı. Uygulamada, sigara içen bazı sürücülere 153 TL idari para cezası kesildi. Yapılan denetimler kapsamında özel aracında sigara içtiği tespit edilen sürücülerden Okan Çakmak, uygulamadan haberdar olmadığı için sigara içtiğini ve ceza yediğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.