DÜZ MAHALLEDE YÜZLER GÜLÜYOR

Gündem 21.12.2019 - 00:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1952+ kez okundu.
 

DÜZ MAHALLEDE YÜZLER GÜLÜYOR

Altınordu Belediyesi Düz Mahallede iki ay önce başlattığı yağmur suyu hatlarında yenileme çalışmasıyla aşırı yağışlar sonrası yaşanan sorunların giderilmesini sağladı. Ekiplerin gece-gündüz demeden yaptığı çalışmalar ise vatandaşlardan tam not aldı.

Altınordu Belediyesi Düz Mahallede iki ay önce başlattığı yağmur suyu hatlarında yenileme çalışmasıyla aşırı yağışlar sonrası yaşanan sorunların giderilmesini sağladı. Ekiplerin gece-gündüz demeden yaptığı çalışmalar ise vatandaşlardan tam not aldı. ALTINORDU BELEDİYESİ ŞEHRİ DİNLİYOR, ŞEHRE DOKUNUYOR ‘Her bir fikri dinlemek ve şehrin her alanına dokunmak’ anlayışı içerisinde çalışan ve ‘Önce insan’ diyen Altınordu Belediyesi, yaşanabilir, huzurlu, sağlıklı, güvenli, temiz, modern ve konforlu şehir hedefi doğrultusunda sürdürdüğü çalışmalarına planlı ve programlı bir şekilde devam ediyor. ALTINORDU, AŞIRI YAĞIŞ ALAN BİR BÖLGEDE YER ALIYOR Vatandaşların yaşam konforunu yükseltici çalışmalara imza atan Altınordu Belediyesi, bu kapsamda alt yapı çalışmalarına da büyük önem veriyor. Bölge olarak çok yağış alan bir konumda olan Altınordu’da ise alt yapıya büyük önem veriliyor. Bu durumu göz önünde bulunduran Altınordu Belediyesi bu tür çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Aşırı yağışlarda sorunlar yaşanan Düz Mahallede geçtiğimiz aylarda çalışma başlatan Altınordu Belediyesi, bu çerçevede yürüttüğü yağmur suyu hatlarının yenileme işlemlerinde sona yaklaştı. 40 YILLIK YAĞMUR SUYU HATTI YENİLENİYOR Ordu Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları ile tam bir uyum ve koordineli bir çalışma yapan Altınordu Belediyesi bu çerçevede Düz Mahalle’de öncelik sıralamasına göre yağmur suyu hatlarının yenilenmesi için kapsamlı bir çalışmayı hayata geçirdi. Yaklaşık 35-40 yıl öncesi döşenen, eski ve yıpranmış boruları çıkaran Altınordu Belediyesi ekipleri, bu boruların yerine modern, kullanım ömrü uzun olan koruge borular yerleştirilerek yağmur suyu hatlarının dayanıklı hale gelmesi sağlandı. MAHALLELİ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN Altınordu Belediyesi tarafından Düz Mahalle’de gerçekleştirilen yağmur suyu hattı yenileme çalışmalarını değerlendiren Düz Mahalle Muhtarı Hakan Cemal Aydın, yapılan çalışmalar dolayısıyla çok mutlu olduklarını ifade etti. Yaklaşık iki aydır ekiplerin gece-gündüz demeden çalıştığına dikkat çeken Aydın, yapılan yenilemeyle sorunların giderildiğini söyledi. Mahalle sakinlerinin çalışmalardan dolayı çok mutlu olduğuna da dikkat çeken Aydın, emeğe geçen herkese teşekkürlerini iletti.    
Altınordu Belediyesi Düz Mahallede iki ay önce başlattığı yağmur suyu hatlarında yenileme çalışmasıyla aşırı yağışlar sonrası yaşanan sorunların giderilmesini sağladı. Ekiplerin gece-gündüz demeden yaptığı çalışmalar ise vatandaşlardan tam not aldı.

Altınordu Belediyesi Düz Mahallede iki ay önce başlattığı yağmur suyu hatlarında yenileme çalışmasıyla aşırı yağışlar sonrası yaşanan sorunların giderilmesini sağladı. Ekiplerin gece-gündüz demeden yaptığı çalışmalar ise vatandaşlardan tam not aldı.

ALTINORDU BELEDİYESİ ŞEHRİ DİNLİYOR, ŞEHRE DOKUNUYOR

‘Her bir fikri dinlemek ve şehrin her alanına dokunmak’ anlayışı içerisinde çalışan ve ‘Önce insan’ diyen Altınordu Belediyesi, yaşanabilir, huzurlu, sağlıklı, güvenli, temiz, modern ve konforlu şehir hedefi doğrultusunda sürdürdüğü çalışmalarına planlı ve programlı bir şekilde devam ediyor.

ALTINORDU, AŞIRI YAĞIŞ ALAN BİR BÖLGEDE YER ALIYOR

Vatandaşların yaşam konforunu yükseltici çalışmalara imza atan Altınordu Belediyesi, bu kapsamda alt yapı çalışmalarına da büyük önem veriyor. Bölge olarak çok yağış alan bir konumda olan Altınordu’da ise alt yapıya büyük önem veriliyor. Bu durumu göz önünde bulunduran Altınordu Belediyesi bu tür çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Aşırı yağışlarda sorunlar yaşanan Düz Mahallede geçtiğimiz aylarda çalışma başlatan Altınordu Belediyesi, bu çerçevede yürüttüğü yağmur suyu hatlarının yenileme işlemlerinde sona yaklaştı.

40 YILLIK YAĞMUR SUYU HATTI YENİLENİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları ile tam bir uyum ve koordineli bir çalışma yapan Altınordu Belediyesi bu çerçevede Düz Mahalle’de öncelik sıralamasına göre yağmur suyu hatlarının yenilenmesi için kapsamlı bir çalışmayı hayata geçirdi. Yaklaşık 35-40 yıl öncesi döşenen, eski ve yıpranmış boruları çıkaran Altınordu Belediyesi ekipleri, bu boruların yerine modern, kullanım ömrü uzun olan koruge borular yerleştirilerek yağmur suyu hatlarının dayanıklı hale gelmesi sağlandı.

MAHALLELİ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Altınordu Belediyesi tarafından Düz Mahalle’de gerçekleştirilen yağmur suyu hattı yenileme çalışmalarını değerlendiren Düz Mahalle Muhtarı Hakan Cemal Aydın, yapılan çalışmalar dolayısıyla çok mutlu olduklarını ifade etti. Yaklaşık iki aydır ekiplerin gece-gündüz demeden çalıştığına dikkat çeken Aydın, yapılan yenilemeyle sorunların giderildiğini söyledi. Mahalle sakinlerinin çalışmalardan dolayı çok mutlu olduğuna da dikkat çeken Aydın, emeğe geçen herkese teşekkürlerini iletti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.