EĞİTİM KENTİ ORDU’DA BİRLİKTE BİR YIL…

Eğitim 13.09.2021 - 09:20, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3736+ kez okundu.
 

EĞİTİM KENTİ ORDU’DA BİRLİKTE BİR YIL…

İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2020-2021 eğitim öğretim yılı içerisinde gerçekleştirdiği çalışmaları kapsayan "Ordu Birlikte Bir Yıl" adlı bülten yayımladı.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2020-2021 eğitim öğretim yılı içerisinde gerçekleştirdiği çalışmaları kapsayan "Ordu Birlikte Bir Yıl" adlı bülten yayımladı. İl Millî Eğitim Müdürlüğünün 2020-2021 eğitim öğretim yılı içerisinde gerçekleştirdiği çalışmaları derleyerek hazırladığı "Ordu Birlikte Bir Yıl" adlı bülteni yayımlandı. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada; “İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu'nun ilimizde göreve başladığı günden bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğumuz eğitim, seminer ve çalıştaylardan fiziki iyileştirmelere, Proje ve Koordinasyon Merkezimizin yürüttüğü özgün ve yaratıcı projelerden ulusal ve uluslararası yarışmalardaki başarılarımıza, Ölçme ve Değerlendirme Merkezi, Halk Eğitim Merkezleri, Bilim Sanat Merkezleri ve Rehberlik Araştırma Merkezlerimizin yürüttüğü başarılı çalışmalardan salgın sürecindeki faaliyetlerimize ve zenginleştirilmiş eğitim ortamları ile eğitim teknolojileri alanında yaptığımız başarılı ve güzel çalışmalara yer verdiğimiz "Ordu Birlikte Bir Yıl" bültenimizi, resmi web sitemizi ziyaret ederek görüntüleyebilirsiniz. 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda, Millî Eğitim Bakanlığımızın koordinesinde, Eğitim Kenti Ordu'da ekip ruhuyla ve özenle yaptığımız çalışmaları derlediğimiz bültenimize buradan ulaşabilirsiniz.” denildi.      
İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2020-2021 eğitim öğretim yılı içerisinde gerçekleştirdiği çalışmaları kapsayan "Ordu Birlikte Bir Yıl" adlı bülten yayımladı.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2020-2021 eğitim öğretim yılı içerisinde gerçekleştirdiği çalışmaları kapsayan "Ordu Birlikte Bir Yıl" adlı bülten yayımladı.
İl Millî Eğitim Müdürlüğünün 2020-2021 eğitim öğretim yılı içerisinde gerçekleştirdiği çalışmaları derleyerek hazırladığı "Ordu Birlikte Bir Yıl" adlı bülteni yayımlandı.
Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada; “İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu'nun ilimizde göreve başladığı günden bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğumuz eğitim, seminer ve çalıştaylardan fiziki iyileştirmelere, Proje ve Koordinasyon Merkezimizin yürüttüğü özgün ve yaratıcı projelerden ulusal ve uluslararası yarışmalardaki başarılarımıza, Ölçme ve Değerlendirme Merkezi, Halk Eğitim Merkezleri, Bilim Sanat Merkezleri ve Rehberlik Araştırma Merkezlerimizin yürüttüğü başarılı çalışmalardan salgın sürecindeki faaliyetlerimize ve zenginleştirilmiş eğitim ortamları ile eğitim teknolojileri alanında yaptığımız başarılı ve güzel çalışmalara yer verdiğimiz "Ordu Birlikte Bir Yıl" bültenimizi, resmi web sitemizi ziyaret ederek görüntüleyebilirsiniz.
2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda, Millî Eğitim Bakanlığımızın koordinesinde, Eğitim Kenti Ordu'da ekip ruhuyla ve özenle yaptığımız çalışmaları derlediğimiz bültenimize buradan ulaşabilirsiniz.” denildi.
 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.