EĞİTİME UZANAN ALTIN RENKLİ ELLER

Sanat 08.11.2017 - 11:20, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2308+ kez okundu.
 

EĞİTİME UZANAN ALTIN RENKLİ ELLER

Vali Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte Altınordu Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında şehit ailelerinin eğitim gören çocuklarına yardım amaçlı düzenlenen “Eğitime Uzanan Altın Renkli Eller” adlı resim sergisinin açılış törenine katıldı.

Vali Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte Altınordu Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında şehit ailelerinin eğitim gören çocuklarına yardım amaçlı düzenlenen “Eğitime Uzanan Altın Renkli Eller” adlı resim sergisinin açılış törenine katıldı. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası fuaye salonunda gerçekleştirilen resim sergisi açılış törenine Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin,  bazı daire müdürleri, ressamlar ve vatandaşlar katıldı. Şehit ailelerinin eğitim gören çocuklarına yardım amaçlı düzenlenen “Eğitime Uzanan Altın Renkli Eller” adlı resim sergisinin açılış töreninde bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, “Böylesine anlamlı, böylesine kalbimize, yüreğimize dokunan bir faaliyet ile bizleri bir araya getiren çok kıymetli Altınordu Belediye Başkanımıza, ekibine, sanatçı ruhunu bir kez daha ortaya koyan değerli ressam arkadaşlarımıza minnet ve şükran duygularımı ifade etmek istiyorum” dedi. “Şehadet; Yüce Rabbimizden bir çağrıdır, bir davettir” diyen Vali Seddar Yavuz, “Şehitlerimizin kutsal emanetlerine, tüm toplum olarak sahip çıkmalıyız. Onlar için ne yapsak azdır. Allah Allah nidalarıyla adeta gül bahçesine girercesine şehadete koşan asil bir milletin evlatlarıyız hamdolsun” şeklinde konuştu. Milletleri büyük yapan en büyük özelliklerden bir tanesinin davaları için fedakarlık yapan insanlara gösterdikleri vefa olduğunu belirten Vali Yavuz, ”Bir şehit çocuğunun başı okşanmıyorsa, bir şehit babasının eli öpülmüyorsa, bir şehit annesinin derdine çaresi aranmıyorsa, o milletlerden büyük millet olmaz. Onlar, tarih sahnesine gelirler ve giderler. Allah’a hamdolsun ki, biz bir şehit veriyoruz, bir evladımızı kaybediyoruz ama 80 milyon akrabamız, kardeşimiz, anamız, babamız oluyor” diye konuştu. Vali Seddar Yavuz, “Şehitlerimizin kutsal emanetlerine, kahraman gazilerimize biraz daha fazla sahip çıkalım” diyerek, resim sergisinin açılışında emeği geçen herkese teşekkür etti. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ise yaptığı konuşmada, ”Altınordu Belediyesi olarak, kültür ve sosyal faaliyetler içerisinde bugünkü sergiyle şehit ailelerinin çok kıymetli evlatlarına eğitim süresince katkı sunabilmek adına bizde birşeyler yapmaya çalıştık. Başta Sayın Valim ve değerli eşleri olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından, Vali Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ve diğer protokol üyeleri 48 ressam tarafından yapılan 52 resmin yer aldığı sergiyi gezdi.
Vali Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte Altınordu Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında şehit ailelerinin eğitim gören çocuklarına yardım amaçlı düzenlenen “Eğitime Uzanan Altın Renkli Eller” adlı resim sergisinin açılış törenine katıldı.

Vali Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte Altınordu Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında şehit ailelerinin eğitim gören çocuklarına yardım amaçlı düzenlenen “Eğitime Uzanan Altın Renkli Eller” adlı resim sergisinin açılış törenine katıldı.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası fuaye salonunda gerçekleştirilen resim sergisi açılış törenine Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin,  bazı daire müdürleri, ressamlar ve vatandaşlar katıldı.

Şehit ailelerinin eğitim gören çocuklarına yardım amaçlı düzenlenen “Eğitime Uzanan Altın Renkli Eller” adlı resim sergisinin açılış töreninde bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, “Böylesine anlamlı, böylesine kalbimize, yüreğimize dokunan bir faaliyet ile bizleri bir araya getiren çok kıymetli Altınordu Belediye Başkanımıza, ekibine, sanatçı ruhunu bir kez daha ortaya koyan değerli ressam arkadaşlarımıza minnet ve şükran duygularımı ifade etmek istiyorum” dedi.

“Şehadet; Yüce Rabbimizden bir çağrıdır, bir davettir” diyen Vali Seddar Yavuz, “Şehitlerimizin kutsal emanetlerine, tüm toplum olarak sahip çıkmalıyız. Onlar için ne yapsak azdır. Allah Allah nidalarıyla adeta gül bahçesine girercesine şehadete koşan asil bir milletin evlatlarıyız hamdolsun” şeklinde konuştu.

Milletleri büyük yapan en büyük özelliklerden bir tanesinin davaları için fedakarlık yapan insanlara gösterdikleri vefa olduğunu belirten Vali Yavuz, ”Bir şehit çocuğunun başı okşanmıyorsa, bir şehit babasının eli öpülmüyorsa, bir şehit annesinin derdine çaresi aranmıyorsa, o milletlerden büyük millet olmaz. Onlar, tarih sahnesine gelirler ve giderler. Allah’a hamdolsun ki, biz bir şehit veriyoruz, bir evladımızı kaybediyoruz ama 80 milyon akrabamız, kardeşimiz, anamız, babamız oluyor” diye konuştu.

Vali Seddar Yavuz, “Şehitlerimizin kutsal emanetlerine, kahraman gazilerimize biraz daha fazla sahip çıkalım” diyerek, resim sergisinin açılışında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ise yaptığı konuşmada, ”Altınordu Belediyesi olarak, kültür ve sosyal faaliyetler içerisinde bugünkü sergiyle şehit ailelerinin çok kıymetli evlatlarına eğitim süresince katkı sunabilmek adına bizde birşeyler yapmaya çalıştık. Başta Sayın Valim ve değerli eşleri olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından, Vali Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ve diğer protokol üyeleri 48 ressam tarafından yapılan 52 resmin yer aldığı sergiyi gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.