EKİPLER 7/24 SAHADA

Gündem 29.08.2019 - 21:32, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4198+ kez okundu.
 

EKİPLER 7/24 SAHADA

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, geçtiğimiz hafta etkili olan şiddetli yağış sonrası heyelan yaşanan Akkuş ilçesinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, geçtiğimiz hafta etkili olan şiddetli yağış sonrası heyelan yaşanan Akkuş ilçesinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi. Belediye olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarının altını çizen Başkan Güler, “Önceden alınan tedbirler sayesinde yaşanan sel afeti en az hasarla atlatıldı. Ekiplerimiz 7/24 sel afeti yaşanan bölgelerde vatandaşlarımızın hizmetinde” dedi “AKKUŞ İLÇESİNDE YOLLAR BETONLA BULUŞACAK” Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin adeta çıkarma yaptığı Akkuş ilçesinde yaşanan sel afeti ile ilgili bilgi alan Başkan Güler, daha sonra sahada incelemelerde bulundu. Hasar gören alanları ekiplerle birlikte inceleyen Başkan Güler, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak alınan tedbirler sayesinde yaşanan afet en az hasarla atlatıldı. Tek temennimiz yaşanan sel afetinde hiçbir can kaybımız yaşanamamasıdır. Bugün burada bir şeyin daha altını çizmek istiyorum. Göreve gelir gelmez Akkuş ilçemizde başlattığımız 10 km’lik beton yolumuzda herhangi bir hasar yaşanmadı. Bu da bizim doğru bir çalışma yaptığımızın göstergesidir. Bundan sonra bu bölgelerimizde sıcak asfalttan ziyade beton yol çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Heyelandan zarar gören vatandaşlarımıza devletimiz bütün imkanlarını seferber etmiş durumda. Belediye olarak bizlerde üzerimize düşen görevlerimizi hiç zaman kaybetmeden yaptık, yapmaya da devam ediyoruz” “YOLLARI ELDEN GEÇİRECEĞİZ” Tüm ekiplerin sahada olduğunu söyleyen Başkan Güler, “ Son yıllarda meydana gelen aşırı yağışlar sonrasında deforme olmuş asfalt yollarda bakım yapılacağını, sıcak asfalt çalışması yapılamayacak bölgelerde ise beton yol çalışmasının yapılacağını söyledi. Başkan Güler sözlerine şöyle devam etti. “ Ordu genelinde sıcak asfalt yapılan yerlerin tamamını elden geçireceğiz. Özellikle arazi şartlarının zor olduğu bölgelerimizde beton yol çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Bunun haricinde olan diğer yol ağlarımızı yine sıcak asfalta kavuşturacağız. Bu çalışmayı 3 bölge olarak yapacağız. Ordu Merkez ve arka ilçeleri, Ünye ve arka ilçeleri ve son olarak ta Fatsa ve arka ilçeleri olarak gerçekleştireceğiz. Ekiplerimizin hazırlıkları tamamlandı. Kısa süre içinde çalışmalar başlayacak” “HALKIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZİ MUTLU EDİYOR” Yapılan çalışmalardan elde edilen sonuçların kendilerinin olduğu kadar halkında mutlu olduğunun altını çizen Başkan Güler, “Ordu 19 ilçesi ile bir bütün. Biz halkımız ile her gün hasret gideriyoruz. Onların derdi ile dertleniyor, sevinci ile seviniyoruz. Önemli olan onların kalbinde olmak. Biz bunu yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Biz halkımız ile büyük bir aileyiz. Hep birlikte şefkat ve kudretle Ordu’muz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızın bize teşekkür etmesi bizim doğru işleri yaptığımızı gösteriyor” şeklinde konuştu. 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, geçtiğimiz hafta etkili olan şiddetli yağış sonrası heyelan yaşanan Akkuş ilçesinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, geçtiğimiz hafta etkili olan şiddetli yağış sonrası heyelan yaşanan Akkuş ilçesinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.
Belediye olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarının altını çizen Başkan Güler, “Önceden alınan tedbirler sayesinde yaşanan sel afeti en az hasarla atlatıldı. Ekiplerimiz 7/24 sel afeti yaşanan bölgelerde vatandaşlarımızın hizmetinde” dedi
“AKKUŞ İLÇESİNDE YOLLAR BETONLA BULUŞACAK”
Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin adeta çıkarma yaptığı Akkuş ilçesinde yaşanan sel afeti ile ilgili bilgi alan Başkan Güler, daha sonra sahada incelemelerde bulundu. Hasar gören alanları ekiplerle birlikte inceleyen Başkan Güler, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak alınan tedbirler sayesinde yaşanan afet en az hasarla atlatıldı. Tek temennimiz yaşanan sel afetinde hiçbir can kaybımız yaşanamamasıdır. Bugün burada bir şeyin daha altını çizmek istiyorum. Göreve gelir gelmez Akkuş ilçemizde başlattığımız 10 km’lik beton yolumuzda herhangi bir hasar yaşanmadı. Bu da bizim doğru bir çalışma yaptığımızın göstergesidir. Bundan sonra bu bölgelerimizde sıcak asfalttan ziyade beton yol çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Heyelandan zarar gören vatandaşlarımıza devletimiz bütün imkanlarını seferber etmiş durumda. Belediye olarak bizlerde üzerimize düşen görevlerimizi hiç zaman kaybetmeden yaptık, yapmaya da devam ediyoruz”
“YOLLARI ELDEN GEÇİRECEĞİZ”
Tüm ekiplerin sahada olduğunu söyleyen Başkan Güler, “ Son yıllarda meydana gelen aşırı yağışlar sonrasında deforme olmuş asfalt yollarda bakım yapılacağını, sıcak asfalt çalışması yapılamayacak bölgelerde ise beton yol çalışmasının yapılacağını söyledi. Başkan Güler sözlerine şöyle devam etti. “ Ordu genelinde sıcak asfalt yapılan yerlerin tamamını elden geçireceğiz. Özellikle arazi şartlarının zor olduğu bölgelerimizde beton yol çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Bunun haricinde olan diğer yol ağlarımızı yine sıcak asfalta kavuşturacağız. Bu çalışmayı 3 bölge olarak yapacağız. Ordu Merkez ve arka ilçeleri, Ünye ve arka ilçeleri ve son olarak ta Fatsa ve arka ilçeleri olarak gerçekleştireceğiz. Ekiplerimizin hazırlıkları tamamlandı. Kısa süre içinde çalışmalar başlayacak”
“HALKIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZİ MUTLU EDİYOR”
Yapılan çalışmalardan elde edilen sonuçların kendilerinin olduğu kadar halkında mutlu olduğunun altını çizen Başkan Güler, “Ordu 19 ilçesi ile bir bütün. Biz halkımız ile her gün hasret gideriyoruz. Onların derdi ile dertleniyor, sevinci ile seviniyoruz. Önemli olan onların kalbinde olmak. Biz bunu yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Biz halkımız ile büyük bir aileyiz. Hep birlikte şefkat ve kudretle Ordu’muz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızın bize teşekkür etmesi bizim doğru işleri yaptığımızı gösteriyor” şeklinde konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.