ELEKTRİK ÇARPAN İŞÇİ AĞIR YARALANDI!

Gündem 26.02.2015 - 18:05, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3534+ kez okundu.
 

ELEKTRİK ÇARPAN İŞÇİ AĞIR YARALANDI!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir binanın çatısında çalışan işçi, elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı.

Fatsa Organize Sanayi Bölgesindeki bir inşaatın çatısını demir saçla kaplayan Sedat Bol (45), elindeki sacı ters çevirmek isterken elektrik kablolarına temas ettirdi. Akıma kapılarak ağı yaralanan işçinin arkadaşları sağlık ekiplerinden yardım istedi. Ambulansla, Fatsa Devlet Hastanesine kaldırılan Bol, buradaki müdahalesinin ardından Ordu’daki özel bir hastaneye sevk oldu. Hastane doktorlarından alınan bilgiye göre, işçinin her iki eli ve bacağında 3. derece yanık olduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir binanın çatısında çalışan işçi, elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı.

Fatsa Organize Sanayi Bölgesindeki bir inşaatın çatısını demir saçla kaplayan Sedat Bol (45), elindeki sacı ters çevirmek isterken elektrik kablolarına temas ettirdi. Akıma kapılarak ağı yaralanan işçinin arkadaşları sağlık ekiplerinden yardım istedi.

Ambulansla, Fatsa Devlet Hastanesine kaldırılan Bol, buradaki müdahalesinin ardından Ordu’daki özel bir hastaneye sevk oldu.

Hastane doktorlarından alınan bilgiye göre, işçinin her iki eli ve bacağında 3. derece yanık olduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.