ENGELLİ AİLELERİN YÜZÜ GÜLDÜ

Gündem 22.09.2020 - 19:56, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3204+ kez okundu.
 

ENGELLİ AİLELERİN YÜZÜ GÜLDÜ

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin girişimleriyle Esenyurt Belediyesi’nden hibe olarak Gülyalı ilçesine gönderilen elektrikli hasta yataklarıyla tekerlekli sandalyelerin dağıtımı tamamlandı.

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin girişimleriyle Esenyurt Belediyesi’nden hibe olarak Gülyalı ilçesine gönderilen elektrikli hasta yataklarıyla tekerlekli sandalyelerin dağıtımı tamamlandı. Sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında ortaya koyduğumuz ve kamuoyundan da büyük destek gören bu çalışmayla engelli ailelerinin yüzleri güldü. ENGELLERİMİZİN VE AİLELERİNİN YAŞAMINI KOLAYLAŞTIRIYORUZ Dağıtımını tamamladıkları malzemelerle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Elektrikli hasta yatakları ve tekerlekli sandalyelerle engellilerimizin ve ailelerinin yaşamlarını kolaylaştırıyoruz. Özellikle yatalak durumda bulunan vatandaşlarımızın bakımlarının ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Elektrikli hasta yatakları bu manada büyük konfor ve kolaylık sağlıyor. Farklı kurumlardan bu malzemelerin tedariki için talepte bulunan ve aylardır sıra bekleyen ailelerimizin olduğunu tespit ettik. Ortaya koyduğumuz çalışmayla ilgili kamuoyundan büyük takdir topladık. Dağıtım gerçekleştirdiğimiz ihtiyaç sahibi ailelerin hayır dualarını almak bizim için en büyük armağan. İlerleyen dönemde de benzer çalışmalar ortaya koyacağız. Ekipmanların tedariki noktasında desteklerini esirgemeyen Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Cemal Güneysu’ya teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. ENGELLİ AİLELERDEN BAŞKAN TEPE’YE TEŞEKKÜR Gülyalı Belediyesi malzemelerin dağıtımıyla ilgili talep topladığı haberini kamuoyuyla paylaştığı andan itibaren kısa sürede dağıtım listesi oluşturuldu. Geçtiğimiz gün itibarıyla da malzemeler engelli ailelerimizin evlerine taşınarak kurulumu belediyemiz ekiplerince gerçekleştirildi. Engelli vatandaşlarımız ve aileleri hanelerine kadar gelen bu anlamlı hizmet dolayısıyla Başkan Ulaş Tepe’ye teşekkürlerini iletti.    
Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin girişimleriyle Esenyurt Belediyesi’nden hibe olarak Gülyalı ilçesine gönderilen elektrikli hasta yataklarıyla tekerlekli sandalyelerin dağıtımı tamamlandı.

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin girişimleriyle Esenyurt Belediyesi’nden hibe olarak Gülyalı ilçesine gönderilen elektrikli hasta yataklarıyla tekerlekli sandalyelerin dağıtımı tamamlandı. Sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında ortaya koyduğumuz ve kamuoyundan da büyük destek gören bu çalışmayla engelli ailelerinin yüzleri güldü.
ENGELLERİMİZİN VE AİLELERİNİN YAŞAMINI KOLAYLAŞTIRIYORUZ
Dağıtımını tamamladıkları malzemelerle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Elektrikli hasta yatakları ve tekerlekli sandalyelerle engellilerimizin ve ailelerinin yaşamlarını kolaylaştırıyoruz. Özellikle yatalak durumda bulunan vatandaşlarımızın bakımlarının ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Elektrikli hasta yatakları bu manada büyük konfor ve kolaylık sağlıyor. Farklı kurumlardan bu malzemelerin tedariki için talepte bulunan ve aylardır sıra bekleyen ailelerimizin olduğunu tespit ettik. Ortaya koyduğumuz çalışmayla ilgili kamuoyundan büyük takdir topladık. Dağıtım gerçekleştirdiğimiz ihtiyaç sahibi ailelerin hayır dualarını almak bizim için en büyük armağan. İlerleyen dönemde de benzer çalışmalar ortaya koyacağız. Ekipmanların tedariki noktasında desteklerini esirgemeyen Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Cemal Güneysu’ya teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
ENGELLİ AİLELERDEN BAŞKAN TEPE’YE TEŞEKKÜR
Gülyalı Belediyesi malzemelerin dağıtımıyla ilgili talep topladığı haberini kamuoyuyla paylaştığı andan itibaren kısa sürede dağıtım listesi oluşturuldu. Geçtiğimiz gün itibarıyla da malzemeler engelli ailelerimizin evlerine taşınarak kurulumu belediyemiz ekiplerince gerçekleştirildi. Engelli vatandaşlarımız ve aileleri hanelerine kadar gelen bu anlamlı hizmet dolayısıyla Başkan Ulaş Tepe’ye teşekkürlerini iletti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.